Ieško žmonių, kuriuos apšvarino šis vyras | Kas vyksta Kaune

Ieško žmonių, kuriuos apšvarino šis vyras

Foto montžas

Š. m. birželio – liepos mėn. į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariatą (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Panemunės PK) kreipėsi nukentėjusieji dėl vagysčių, kurios buvo įvykdytos Šančių mikrorajono Kranto, Nemuno krantinės ir Danų gatvėse. Į gyvenamąsias patalpas visais atvejais buvo patekta išlaužiant ar apgadinant langų rėmus, o iš patalpų vidaus pavogti juvelyriniai dirbiniai, pinigai, kompiuteris, alkoholiniai gėrimai. Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių.

Liepos mėn. Kauno apskr. VPK Kauno m. Panemunės PK kriminalistai, tirdami šiuos nusikaltimus, nustatė įtariamąjį, Kauno miesto gyventoją T. Č. (gimusį 1995 m.), anksčiau teistą. Apklausų metu vyras prisipažino įvykdęs tris vagystes iš gyvenamųjų patalpų. Jam buvo skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Jaunas vyras pasislėpė nuo pareigūnų, todėl liepos mėn. buvo paskelbta jo paieška. Lapkričio 11 d. įtariamąjį kriminalistai sulaikė Kaune. Teismas lapkričio 12 d. jam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, sėkmingai išaiškinę šiuos nusikaltimus, yra verti padėkos. Tačiau tikiuosi ir produktyvaus bendradarbiavimo su visuomene – mes laukiame informacijos iš kitų, galimai nukentėjusių kauniečių, nes įtariamasis galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų“, – nukentėjusius kviečia atsiliepti Kauno apskr. VPK Kauno m. Panemunės PK viršininkas Giedrius Klimavičius.

Pareigūnai prašo piliečių, kurie yra nukentėję nuo nuotraukoje matomo asmens bei turinčių reikšmingos informacijos tyrimui, pranešti Kauno apskr. VPK Kauno m. Panemunės PK tyrėjams telefonais (8 37) 30 38 21, (8 37) 30 38 00 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policija primena, kad rūpinantis turto saugumu, būtina imtis visų atsargumo priemonių. Buto ar namo duris reikia visada užrakinti, nepalikti atvirų langų. Apie įtartinus nepažįstamuosius būtina pranešti policijai bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA