Šimtai kauniečių savaitgalį pasitiko su „Naktinėmis personomis“ | Kas vyksta Kaune

Šimtai kauniečių savaitgalį pasitiko su „Naktinėmis personomis“

Organizatorių nuotr.

Naują albumą „Pasaulis toks yra“ pristatančios „Naktinės personos“ atidavė duoklę savo ištikimiems gerbėjams Kaune. Lietuviškos pop scenos legendos surengė koncertą naktiniame klube „Gargaras“ kartu su grupe „Electronic I“.

Vienu didžiausių Lietuvos muzikos atradimų per pastaruosius kelerius metus tituluojami „Electronic I“ apšildė sausakimšą koncertų salę. Netrukus publika pratrūko audringomis ovacijomis – į sceną žengė visų lauktas „Naktinių personų“ duetas.

Alanas Chošnau ir Aras Vėberis atliko naujus kūrinius ir begalę sentimentų sukėlusias savo senąsias dainas, šįkart skambėjusias naujai. Kauno publika itin šiltai pasitiko beveik ketvirtį amžiaus gyvuojančius lietuviškos pop muzikos grandus.

Viso koncerto metu į viršų iškeltų rankų jūra ir drauge su Alanu atliekamos hitais tapusios dainos neabejotinai liudija, kad šiems muzikos romantikams likę daug vietos kiekvieno iš gerbėjų atmintyje bei širdyse.

Šįkart „Naktinių personų“ paruošta klubinė programa tapo tikru išsigelbėjimu A. Vėberiui, prieš kelias dienas patyrusiam skausmingą traumą. Muzikanto pasirodymas scenoje lūžusia ranka tapo akivaizdžiu įrodymu, kad Kauno publika ir ilgamečiai grupės fanai muzikantams yra brangesni už viską.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA