„Lidl“ ruošiasi atsidaryti: ką pamatysime parduotuvėse | Kas vyksta Kaune

„Lidl“ ruošiasi atsidaryti: ką pamatysime parduotuvėse

delfi.lt 2015/11/13 09:00
R. Tenio nuotr.

Žmonės vis dažniau dalinasi nuomonėmis, ką „Lidl” parduotuvėse užsienyje jiems pavyko surasti ir ar tai patenkino jų lūkesčius. Tuo tarpu „Lidl” atstovai Lietuvoje atskleidžia, kokių prekių galime tikėtis ir mes.

„Lidl“ Lietuvoje marketingo ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė teigė, kad šio prekės ženklo prekybos tinklas ruošdamas naujas parduotuves įgyvendina standartizuotas koncepcijas, kurias taiko prie konkrečios šalies ypatumų.

„Reaguodama į besikeičiančius pirkėjų ir darbuotojų lūkesčius, bendrovė išplėtojo naują tarptautinę parduotuvių koncepciją, kurios pagrindas – aiškiai suskirstyta prekybos salė, logiškas prekių išdėstymas ir tvarumo kriterijus renkantis statybų medžiagas bei technologijas. Įgyvendindami šią parduotuvių koncepciją Lietuvoje, siūlysime pirkėjams kokybiškų prekių asortimentą bei malonią atmosferą apsiperkant“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasak „Lidl“ atstovės, prekybos tinklas Europoje prekiauja apibrėžto asortimento maisto ir ne maisto prekėmis: konkrečios šalies asortimento sudėtis formuojama atsižvelgiant į vietos pirkėjų pageidavimus, užtikrinant galimybę parduotuvėse įsigyti visų kasdieninių prekių.

DELFI jau rašė, kad Vokietijos prekybos tinklas jau pradėjo derybas dėl prekių tiekimo į „Lidl“ lietuviškas parduotuves. Prekybos vietose pirkėjai matys ne tik „Lidl“ privačių prekių ženklų produkcijos, bet ir lietuviškų prekių ženklų prekių.

Prekybos tinklas skelbia, kad jo parduotuvės duris Lietuvoje atvers kitais metais.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA