V. Jakutienė palydėjo mylimojo karstą | Kas vyksta Kaune

V. Jakutienė palydėjo mylimojo karstą

delfi.lt 2015/11/11 20:35
Delfi.lt nuotr.

Trečiadienio vakarą artimieji ir draugai išlydėjo penktadienio naktį nušauto Deimanto Bugavičiaus karstą. Paskui karstą ėjo ir įvykio metu su auka buvusi Vita Jakutienė. Po gedulingų išlydėtuvių grupės „Naujosios Pupytės“ vokalistė sėdo į BMW visureigį ir išvyko.

[galerija kiek=”4″]

Laidojimo namus akylai sergėjo apsaugos darbuotojai, kurie aktyviai bandė trukdyti fotografams.

Karstas išgabentas į Kėdainius, kur nužudytojo kūnas bus kremuojamas. Urnos laidotuvės numatomos ketvirtadienį Jonavoje.

DELFI duomenimis, velionis D. Bugavičius prieš metus buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos. Nuo tada tarp jo ir Vitos įsiplieskė šilti jausmai. Nors pora neviešino santykių, jų artimiesiems nebuvo paslaptis, kad jie – kartu.

D. Bugavičius buvo nušautas automobilyje prie nuomojamų namų Kaune. Automobilyje tragiško įvykio metu sėdėjo ir pati Vita, kuri per plauką išvengė kulkų.

Vita po įvykio su žiniasklaida nebendrauja, ji nepasirodė ir šeštadienio vakarą Panevėžyje vykusiame koncerte. Tą vakarą ant scenos turėjo koncertuoti visa grupės „Naujosios Pupytės“ trijulė, tačiau žiūrovus linksmino tik Neringa Šiaudikytė ir Skaistė Steikūnaitė.

D. Bugavičiaus žmogžudystė buvo įvykdyta penktadienio naktį Kaune. Policija pranešimą apie įvykį gavo 00:09 val. nakties. Įvykio liudininkai informavo ir apie moters šūksnius, anot jų, moteris rėkė: „Deima, atsigauk“. Į įvykio vietą atvykę medikai nebegalėjo padėti D. Bugavičiui, jam buvo konstatuota mirtis. Praėjus valandai po įvykio, buvo pranešta apie netoliese degantį automobilį. Įtariama, kad juo iš įvykio vietos galėjo sprukti žmogžudystę įvykdę asmenys.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA