Vyras su juoda vėliava užminė mįslę | Kas vyksta Kaune

Vyras su juoda vėliava užminė mįslę

"Kas vyksta Kaune" skaitytojų nuotr.

Keli kauniečiai atsiuntė nuotraukas, kuriose užfiksuotas vyras, rankose laikantis juodą vėliavą. Abu portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai nesuprato, kokiu tikslu ir ką šis asmuo daro.

Dar praėjusios savaitės trečiadienį skaitytoja Liucija pasidalino fotografija, kurioje matosi prie Aleksoto tilto stovintis vyras. Asmuo dėvėjo šviesą atspindinčią liemenę, o rankose plevėsavo juoda vėliava. Skaitytoja tikino, jog toks vaizdas matosi pro Vilniaus universiteto, Humanitarinių mokslų fakulteto langus. Kadangi vyras buvo toli, nebuvo galima tiksliai pasakyti, ką jis veikia. Moteris juokauja, jog šis vyriškis jai priminė V. Šustauską.

[susije_video kurie=””]

Šiandien redakciją pasiekė dar viena keistai besielgiančio vyro nuotrauka. Tačiau šį kartą jis pastebėtas prie Kauno apylinkės teismo. Asmuo taip pat iš rankų nepaleido juodos vėliavos. Vyrą užfiksavo skaitytojas Dominykas per savo pietų pertrauką, maždaug apie pusę pirmos.

Kai kurie kauniečiai sako, jog minimas vyras visiems pranašauja mirtį, o kai kurie sako, jog juoda vėliava reiškia marą. Net sugalvojo jam pravardę – „Ponas Maras“. Skaitytojas pasakoja, jog kai kurie jo draugai šį vyrą praėjusią savaitę dar buvo matę prie Kauno miesto savivaldybės.

Policijos atstovė Odeta Tumelytė informavo, jog šiandien yra gauta keletas pranešimų, kurie gali būti susiję su minimu vyru, tačiau nežinia, ar tai tas pats asmuo, mat policijoje užfiksuoti pranešimai, jog vyras stovi su juodu plakatu, o skaitytojai užfiksavo vyro rankose juodą vėliavą.

Visgi, laikai ir vietos sutampa, tad galima manyti, kad kalbama apie tą patį žmogų. Apie jį kauniečiai policijai pranešė tris kartus. Pirmasis pranešimas gautas 12.52 val. Asmuo su juodu plakatu buvo pastebėtas prie Kauno apylinkės teismo, prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ bei pačioje Laisvės alėjoje. O. Tumelytė tikino, jog žmonės skundėsi, kad minimas vyras taip protestuoja prieš tarybų valdžią.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA