Apdovanoti gražiausius sveikinimus mokytojams sukūrę Kauno rajono moksleiviai | Kas vyksta Kaune

Apdovanoti gražiausius sveikinimus mokytojams sukūrę Kauno rajono moksleiviai

R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytmetį dalyje Kauno rajono mokyklų tvyrojo šventinė nuotaika. Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, Seimo nariai Antanas Nesteckis ir Raminta Popovienė, radijo stoties „Tau“ ir portalo „Kas vyksta Kaune“ atstovai nugalėtojams įteikė prizus, kuriais galės džiaugtis originaliausiai savo mokytojus pasveikinę klasiokai.

[galerija kiek=”24″]

Pirmiausiai aplankyta Karmėlavos Balio Buračo gimnazija, kurioje apdovanoti 8A ir 3B klasių gimnazistai. Moksleiviai, dėkodami svečiams už padovanotą ekskursiją į Seimą ir Valdovų rūmus, surengė specialų muzikinį pasirodymą.

Ilgai neužtrukę, sveikintojai patraukė į Čekiškę, kur Prano Dovydaičio gimnazijoje pasveikinti 1A klasės moksleiviai, sukūrę originalų video sveikinimą savo mokytojams, kuris pelnė Kauno rajono mero įsteigtą prizą – ekskursiją visai klasei į Druskininkų vandens parką.

Šioje, labiausiai nuo Kauno rajono nutolusioje mokykloje V.Makūnas pažadėjo, kad šiuo metu yra siekiama gauti finansavimą šios mokyklos renovacijai, ją vykdant taip, kad mokykla taptų tikru miestelio kultūros židiniu. Meras žada, kad jei finansavimas iš Valstybės biudžeto gautas nebus, bus vis tiek siekiama rasti lėšų ir atlikti mokyklos atnaujinimą.

Keliaudami iš Čekiškės į Kačerginę, delegacija pasinaudojo sezoną bebaigiančiu vieninteliu keltu per Nemuną „Vilkynė“, kuris perplukdė automobilius į kitą Nemuno krantą.

Kačerginės pagrindinėje mokykloje itin džiaugėsi mažieji konkurso laureatai – pirmokėliai, padovanoję gražų ir jaunatvišką vaidinimą, o jiems atsidėkodami projekto globėjai įteikė ekskursiją visai klasei į Raudondvario dvarą.

Paskutinė aplankyta mokykla – Garliavos Jonučio progimnazija, kurioje pasveikintos net dvi klasės. Penktokėliams už originalų sveikinimą mokytojai įteiktas pagrindinis akcijos prizas – kelionė į „Vichy“ vandens pramogų parką ir ekskursija į Seimą. Mokyklos aštuntokams projekto partneriai Kauno technologijos universitetas padovanojo ekskursiją po KTU Elektros mašinų laboratoriją.

Artėjantį penktadienį bus apdovanotos ir Kauno miesto mokyklos, kurių moksleiviai sukūrė originaliausius sveikinimus savo mokytojams.

Radijo stotis „Tau“ ir portalas „Kas vyksta Kaune“ jau antrus metus organizuoja gražiausio sveikinimo mokytojams rinkimus. Jais siekiama skatinti moksleivių tarpusavio bendravimą kuriant ir įgyvendinant bendras idėjas bei žinoma, pagerbti didžiausią mokyklų turtą – geriausius ir labiausiai mylimus mokytojus, kurie kiekvieną dieną atiduoda savo energiją mažiesiems Kauno ir pakaunės krašto piliečiams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA