Moteris bandė nunuodyti save ir savo vaikus | Kas vyksta Kaune

Moteris bandė nunuodyti save ir savo vaikus

Archyvo / Kas vyksta Kaune nuotr.

Savaitgalį Kaune motina ketino nunuodyti du savo vaikus ir save pačią. Vaistų prigirdyti žmonės nugabenti į Kauno klinikas. Policijos pareigūnai pradėjo tyrymą dėl pasikėsinimo nužudyti.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad lapkričio 8 d. 15 val. 30 min. į Kauno ligoninę iš Kauno, Laimės g., savo namų, pristatyti ir dėl apsinuodijimo medikamentais paguldyti 41-erių metų moteris bei 7-erių metų mergaitė ir 11-os metų berniukas.

Neatmetama, jog moteris tyčia vaikams davė vaistų. Spėjama, jog tai gali būti nervų sistemą veikiančios „Xanax“ tabletės. Motina vaikams davė apie 11 tablečių – tai vaikams galėjo būti mirtina dozė.

Kauno klinikų atstovai kol kas vaikų būklės nekomentuoja, tačiau greitosios medicinos atstovai, kurie vaikus gabeno į gydymo įstaigą, patikino, jog vaikai jau buvo aptemusios sąmonės.

Šią Aleksote gyvenančią šeimą jau yra sukrėtusi skaudi nelaimė. Prieš keltą metų nusižudė moters vyras. Kaimynai pasakoja, jog šeima galėjo turėti finansinių sunkumų, kas galėjo paskatinti pakelti ranką prieš save ir savo vaikus. Artimiausiu metu su moterimi turi kalbėtis psichiatras. Tikėtina, kad už tokį poelgį motina praras vaikus ir jie bus perduoti globėjams.

Kauno Vyriausio policijos komisariato pareigūnai pradėjo tyrimą dėl pasikėsinimo nužudyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA