Kotedžų gyventojai pasidalino nuotaikomis po nužudymo jų kieme | Kas vyksta Kaune

Kotedžų gyventojai pasidalino nuotaikomis po nužudymo jų kieme

Kas vyksta Kaune nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį įvykdytas žiaurus nusikaltimas. Jo metu automobilyje buvo nušautas 26-erių Deimantas Buganavičius, siejamas su Kauno jaunosios kartos nusikalstamomis gaujomis. Iš karto po nužudymo, policijos pareigūnai, nustatę žuvusio tapatybę suprato, kad jaunas vyras jiems gerai žinomas nuo vaikystės.

[galerija]

Tik keli gyventojai teigia girdėję šūvius naktį, o didžioji dalis arba buvo išvykę, arba kietai miegojo, ir apie įvykius naktį namų kieme sužinojo tik iš interneto naujienų.

Kotedžų gyventojai į šį vaikiną dėmesį buvo atkreipę jau seniau ir stebėjosi, kaip toks jaunas vyras prabangų „Mercedes Benz“ vairuoja. Kadangi vyriškis problemų gyventojams nekeldavo, kaimynai pernelyg nesidomėjo jo gyvenimu.

Didelė dalis kotedžų šiame kvartale yra išnuomoti, todėl dalis gyventojų vieni su kitais nesibičiuliauja, mat jie dažnokai keičiasi. Kad nužudytam vyriškiui pinigų netrūko, pastebi ir kaimynai, mat nuomojamose kotedžų laiptinės išklotos marmurinėmis plytėlėmis, tai byloja apie nuomojamų būstų prabangą.

Savaitgalio naktines šaudynes Šėtos gatvės gyventojams užmiršti dar kol kas neleis prie įvažiavimo užtvaro padėti gedulingi vainikai ir degančios žvakutės. Čia gyvenantys kauniečiai supranta, kad pagerbti žuvusį reikia, tačiau galbūt pakaktų kelių žvakučių šioje vietoje.

Juk nereikia pamiršti, kad šiame kieme žmonių gyvenimas toliau tęsiasi ir jiems jau pakanka šį kraupų įvykį menantys padariniai – kelios kulkų prakirstos skylės tvoroje.

Savaitgalį įvykęs kraupus įvykis – ne vienintelis, kurį mena šio, vieno jauniausių Šilainių kvartalo naujakuriai. Praėjusiais metais, viename iš nuomojamų butų, buvo sulaikytas Vokietijos pilietis, ieškomas Interpolo už įvairius nusikaltimus. Tiesa, tuomet pareigūnai, apieškoję nuomojamą butą, Andreaso Geschelio nerado, jis sulaikytas kitoje miesto vietoje.

Kaimynai dar ilgai prisimins šio arogantiško vyriškio įkurtuves, kuomet buvo švenčiama tris paras, o kaimynams teko pasitenkinti ne šaunia nauja draugija, o garsiai sklindančia muzika ir ją praturtinančiais garsiai rėkiamais rusisiškais keiksmažodžiais.

[susije_video kurie=””]

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA