Nicholas Kin pakartojo įspūdingą 12 valandų stovėjimo triuką | Kas vyksta Kaune

Nicholas Kin pakartojo įspūdingą 12 valandų stovėjimo triuką

Organizatorių nuotr.

Šiandien „Megoje“ prasidėjusio neįtikėtino eksperimento „Sustingęs laike“ rengėjai sulaukė nemalonių kaltinimų. Projekto „Didysis magijos šou“ kūrėjus tame pačiame šou teisėjaujantys Diana Gaičiūnaitė-Dirmė ir Arvydas Gaičiūnas apkaltino triuko vagyste. Šou vedėja Vaida Skaisgirė sako, kad tokie kaltinimai yra nepagrįsti.

[galerija kiek=”12″]

Šį šeštadienį startavo pirmą kartą Baltijos šalyse atliekamas neįtikėtinas eksperimentas „Sustingęs laike“, kurio metu magas Nicholas Kin mėgins net 12 valandų išstovėti 12 metrų aukštyje. Jau daugiau kaip valandą ant specialios metalinės konstrukcijos stovintis mentalistas, čia užkeltas buvo lygiai 08.58 val.

Tačiau toks rekordinis eksperimentas sukėlė ne tik džiugias, bet ir nemalonias emocijas. „DiArchy“ dueto nariai sako, kad toks bandymas užfiksuti rekordą – yra pavogta idėja.

„Apie kokią triuko vagystę kalba „DiArchy“? Tai yra visiškai absurdiški kaltinimai. Taip, jie siūlė mums padėti atlikti jiems rekordinį išsilaisvinimo triuką, tačiau eksperimentas, kurį atlieka Nikolas, yra visiškai kitoks nei „DiArchy“ siūlytas. Aš manau, kad jie tiesiog įsižeidė, jog didelio masto triukas atliekamas su Nicholo, o ne su jais. Kategoriškai atmetame kaltinimus dėl įdėjų vagysčių“,- atvirai sakė projekto vedėja Vaida Skaisgirė.

Projekto kūrėjai prisipažįsta, kad tai itin nemaloni situacija, tačiau kalti jie nesijaučia. Jų teigimu, mentalisto N. Kin atliekamas triukas tikrai nėra pavogta idėja.

Visą dieną truksiančio eksperimento rekordas bus fiksuojamas 20.58 val. TV3 projekto „Didysis magijos šou“ metu. Rekordinio Baltijos šalyse triuko eiga visas 12 valandų bus tiesiogiai transliuojama internetu. Svarbiausiomis transliacijos akimirkomis su žiūrovais sveikinsis magiško projekto vedėjai Andrius Rožickas ir Vaida Skaisgirė.

PAPILDYTA

Ekstremalų eksperimentą Nicholas Kin atliko Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Ant konstrukcijos virš čia esančio akvariumo jis užkeltas 08.58 val. Visą šeštadienį prekybcentrio lankytojai galėjo pamatyti eksperimento eigą savo akimis.

Rekordą magas pasiekė po 12 valandų – 20:58 val.

Nicholas Kin šį eksperimentą atliko įkvėptas pasaulinio garso mago Davido Blaine, kuris 2002 metais atliko rekordinį triuką „Vertigo“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA