Gyventojai spėlioja, kaip buvo galima išvengti žiauraus nužudymo | Kas vyksta Kaune

Gyventojai spėlioja, kaip buvo galima išvengti žiauraus nužudymo

Ramios Šilainių mikrorajono gatvelės gyventojai sukrėsti. Naktį šalia jų namų įvykdytas žiaurus nusikaltimas.

[galerija kiek=”4″]

Vietos gyventojai spėlioja, kaip galėjo susiklostyti įvykio aplinkybės, jei automobilyje nužudytas vaikinas būtų įvažiavęs į gyvenamojo kvartalo kiemą dar prieš įvykstant nusikaltimui. Galbūt jis būtų spėjęs įeiti į namus ir žiaurus nusikaltimas nebūtų įvykdytas.

Portalas lrytas.lt skelbia, jog laimingo atsitiktinumo dėka išvengta daugiau aukų. Rašoma, jog vaikinas su mergina automobiliu „Mercedes Benz“ privažiavę prie Šėtos gatvėje esančio kotedžų kvartalo, pastebėjo, kad neturi pasiėmę vartų pultelio, todėl mergina nuėjo į namus jo pasiimti. Grįžusi, pamatė kraupų vaizdą. Automobilis buvo apšaudytas, jos draugas be gyvybės ženklų sėdėjo automobilyje kraujo klane.

Kvartalo gyventojai pasakoja, kad į teritoriją galima patekti keliais būdais. Gyventojai naudojasi vartų atrakinimu skambindami telefonu, kiti turi pultelius, tačiau į teritoriją galima patekti ir suvedus kodą prie užtvaro. Kodėl mergina su vaikinu nepasinaudojo šiuo būdu, kol kas nežinoma. Gyventojai spėlioja, kad galbūt tai buvo nuomininkai, kurie nežinojo visų būdų, kaip atidaryti kiemo užtvarą. Jie teigia ne kartą matę juodą „Mercedes Benz” markės automobilį šio kvartalo kieme.

Primename, kad šią naktį Kauno apskrities policija gavo pranešimą, kad Šilainiuose, Šėtos g. automobilyje „Mercedes Benz“ rastas vyro kūnas su šautinėmis žaizdomis. 1988 metais gimęs vyras anksčiau teistas. Taip pat tiriama, ar šiąnakt apie 1 val. Šilainių mikrorajone degęs automobilis „Renault Megane“ galėjo būti panaudotas vykdant nusikaltimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA