G. Krapikas: vyrams dėl pralaimėtų rungtynių neturiu jokių pretenzijų | Kas vyksta Kaune

G. Krapikas: vyrams dėl pralaimėtų rungtynių neturiu jokių pretenzijų

Archyvo nuotr.

Penktadienio vakarą vykusiose „Eurolygos” varžybose kauniečiai turėjo pripažinti varžovų iš Ispanijos pranašumą. Rungtynes itin gerai pradėję Kauno „Žalgirio” krepšininkai po pertraukos grįžo ne tokie užsivedę ir pralaimėjo rezultatu 78:85.

Spaudos konferencijoje po rungtynių „FC Barcelona” treneris Xavi Pascualis džiaugėsi pergale, tačiau pripažino, jog varžybos buvo ypatingai sunkios.

„Esame labai patenkinti šia pergale. Žaidimas buvo labai komplikuotas, tik ketvirtojo kėlinio pradžioje pradėjome žaisti taip, kaip norėjome. Atakavome puikiai, priešingai nei gynėmės”, – komentavo varžovų treneris.

Tuo tarpu Kauno „Žalgirio” vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas akcentavo taiklių tolimų metimų stygių. Taip pat džiaugėsi, jog namuose palaikymo komanda buvo tarsi šeštasis žaidėjas, kuris įkvėpė kovoti.

„Gaila, kad pilnoje „Žalgirio” arenoje nepavyko laimėti. Vyrams tikrai neturiu jokių pretenzijų dėl kovingumo trūkumo, Barselona įmetė viską, ką galėjo įmesti. Nors buvome ypač agresyvūs, atkovojome kamuolius, pataikėme dvitaškius, tačiau įmetėme tik tris iš penkiolikos tritaškių. Deja, tik fanų palaikymo neužtenka, jie nei apsigins, nei į krepšį įmes”, -atviravo strategas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA