Pasistatė „Adidas“ namą | Kas vyksta Kaune

Pasistatė „Adidas“ namą

delfi.lt 2015/11/04 15:45

Sujainiai – miestelis netoli Raseinių. Mažas ir mažai kam žinomas. Iki šiol. Dabar čia stovi bene garsiausias namas Lietuvoje – internetas lūžta nuo individualaus gyvenamojo namo, pažymėto trimis juostomos ir „Adidas“ ženklu, nuotraukų.

Tiesa, namo šeimininkai dabar pripažįsta – jei būtų žinoję, kad namo dizainas sulauks tokio susidomėjimo, vargu ar būtų ryžęsi tokiam žingsniui.

Užsukę į Sujainius pirmiausia kreipiamės į vietinę parduotuvę. Pardavėjos su šypsena nurodo, kaip pasiekti garsųjį „Adidas“ namą.

Atvykus prie Gėlių gatvėje stovinčio namo pasitinka šeimininkai – Rasa Sabaliauskaitė ir jos draugas Justas. Kieme bėgioja nemažas dobermanas, tačiau šeimininkao jį uždaro į namus ir pakviečia į kiemą.

Visos namo sienos paženklintos trimis juostomos – firminis „Adidas“ stilius. Be to, ant vienos sienos puikuojasi ir „old school’inis“ „Adidas“ logotipas. Justas neslepia, kad norėjo dar vieno logotiopo ant kitos sienos, tačiau nusprendė apsiriboti vienu. Bet ir toks išskirtinis namo fasado dekoras sulaukė audringų reakcijų.

„Nesitikėjome, kad sulauksime tiek dėmesio. Jei būtume žinoję, kad bus toks susidomėjimas, tai net nežinau, ar būtume ryžęsi tokiam žingsniui. Stoja visi iš eilės ir fotografuoja“ – neslepia šeimininkai.

Kodėl būtent „Adidas“?

„Negi rinktis kokį Cavalli? Su „Adidas“ mes užaugome. Juk galima pakvailioti, kol jauni“, – sako šeimininkai.

Šią vasarą pora renovavo namą, apšiltino sienas, kurias vėliau nusprendė pažymėti Vokietijos sportinių drabužių firmos ženklu. Darbus atliko meistrai iš Šiaulių. Justas rodo, kad „Adidas“ logotipas nuo sienos kiek iškilęs.

„Tai naujausia technologija“, – pasakoja Sujainių gyventojas.
Be to, pora nerimauja, ar negalėjo pažeisti „Adidas“ autorinių teisių, tačiau tokias mintis veja šalin. „Tiek jiems reklamos ant viso Lietuvos padarėme“, – sako šeimininkas.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA