A. Kupčinskas nebesieks būti Kauno skyriaus lyderiu | Kas vyksta Kaune

A. Kupčinskas nebesieks būti Kauno skyriaus lyderiu

Archyvo nuotr.

Šiandien konservatoriai rinksis Nacionaliniame Kauno dramos teatre ir rinks naują Kauno lyderį. Ilgametis TS-LKD partijos Kauno skyriaus vadovas buvo Andrius Kupčinskas, tačiau toliau į šį postą nebetaiko ir palaiko naujus veidus.

Andrius Kupčinskas su konservatorių partija darbuojasi jau 22-ejus metus. Iš jų net 10 metų vadovavo Kauno sueigos skyriui. Politikas sako, jog dabar yra kitų prioritetų, tad šiandien vykstančiame partijos susirimkime, kur bus renkamas naujas sueigos vadovas, jis nebekandidatuos.

„Mūsų partinėje organizacijoje kadencija trunka du metus, o mane į šias pareigas buvo išrinkę jau dešimt metų, kuriuos uoliai dirbau. Per tuos dešimt metų ir daug darbų nuveikta, nemažai naujų narių pritraukta ir pats Kaunas pagražėjo. Mūsų laukia nauji iššūkiai, tad šioje situacijoje nėra reikalo būtinai kandidatuoti. Aš taip pat einu ir frakcijos seniūno pareigas, ir opozicijos lyderiu, taip esu iškeltas kandidatu į Seimą, tad atsisakiau kandidatuoti“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo A. Kupčinskas.

Konservatorių atstovas tikina, jog šiandien sueigos rinkimuose jis palaikys taip pat ilgametę partijos politikę Editą Gudišauskienę. Anot A. Kupčinsko, ji yra pakankamai kompetetinga eiti šias pareigas ir tikisi, jog kiti partijos atstovai taip pat ja patikės.

„Edita turi pakankamai politinės patirties. Esame nemažai politinės druskos kartu suvalgę, tad ji tikrai tinkama“, – patikino politikas.

Paklausus, ar E. Gudišauskienė yra pajėgi kovoti su kitomis partijomis ir pozicijos atstovais, A. Kupčinskas garantavo, jog politinėje kovoje ji niekada nebus viena, nes už jos nugaros stovės rimta komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA