Po mirtino šūvio Kaune ginklas ir jo savininkas nustatytas iškart, bet kas šovė, vis dar neaišku | Kas vyksta Kaune

Po mirtino šūvio Kaune ginklas ir jo savininkas nustatytas iškart, bet kas šovė, vis dar neaišku

delfi.lt 2015/11/03 06:50
Archyvo nuotr.

Praėjusią savaitę Kaune nuo šūvio viename iš Kovo 11-osios gatvės daugiabučių žuvo jaunas vyras. Prokurorai nesikreipė į teismą dėl kartu su žuvusiu vyriškiu girtavusio kaimyno suėmimo – pagrindine laikoma versija, kad 33 metų vyro mirtį lėmė nelaimingas atsitikimas.

DELFI primena, kad praėjusį trečiadienį apie 16 val. 25 min. Kaune, Kovo 11-osios g., savo bute, rastas 33-ejų metų vyro kūnas su šautine žaizda kakle.

Įvykio vietoje rastas ir paimtas 48-erių metų kaimyno pistoletas „PM“. Neblaivus įtariamasis iškart po įvykio buvo uždarytas į areštinę. Sulaikytam vyrui nustatytas net 3,95 prom. girtumas.

Tyrimą kontroliuojantis Kauno apygardos prokuratūros prokuroras Tomas Stelionis DELFI patvirtino, jog nesikreipė į teismą dėl sulaikyti kaimyno suėmimo. Jam skirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Manoma, kad vyro mirtį galėjo lemti nelaimingas atsitikimas. Tokią įvykių versiją dėsto kartu su žuvusiuoju buvęs kaimynas. Tiesa, vyrai buvo dviese, todėl jo versiją tikrins ekspertai. Bus nustatytos šūvio trajektorijos ir visos kitos aplinkybės, kurias bus įmanoma nustatyti.

Ginklo savininkas iki šiol policijai nebuvo žinomas, charakterizuojamas teigiamai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA