Panemunės tiltą atidarė – ženklus paliko | Kas vyksta Kaune

Panemunės tiltą atidarė – ženklus paliko

Vakar džiaugsmingai atidarytas ilgai lauktas Panemunės tiltas. Tačiau panašu, jog per šventines akimirkas pamiršta pasirūpinti vairuotojais, ypač atvykusiais iš kitų miestų, mat Kauno gatvėse vis dar palikti apylankas nurodantys kelio ženklai.

[galerija kiek=”4″]

Pastabieji portalo „Kas vyksta Kaune“ piktinasi, jog apie tris metus kabančius ženklus buvo pamiršta. M.K. Čiurlionio gatvėje, ties alaus darykla dar iki šiol stūkso didžiausia iškaba, jog Panemunės tiltas yra uždarytas. Visa eismo schema nurodo, kaip reikia išvengti nuardyto tilto.

Toliau važiuojant link Aleksoto, taip pat palikti „Apylankos“ ženklai. Panašu, jog klaidinantys kelio ženklai prabus dar visą sekmadienį, nes Transporto ir eismo organizavimo skyrius dirba tik darbo dienomis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai svarsto, ar ženklai palikti tik M. K. Čiurlionio gatvėje, ar jų pilna ir kitose aplinkinėse Panemunės tilto vietose. Bet kokiu atveju, tai nepagarba vairuotojams bei jų klaidinimas. Ypač gali pasimauti ne vietiniai vairuotojai ir sukti nereikalingus ratus Kauno gatvėse.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA