Kaune atidarytas naujas „Perlas Plius“ taškas | Kas vyksta Kaune

Kaune atidarytas naujas „Perlas Plius“ taškas

BNS 2015/10/28 10:04
Archyvo nuotr.

Nuo šiol kauniečiai ar į miestą atvykę svečiai galės greitai ir patogiai išsiimti grynuosius pinigus, sumokėti mokesčius ar apsidrausti geromis sąlygomis dar viename, naujai įrengtame „Perlas Plius“ taške.

Spalio mėnesį „Maxima XX“ parduotuvėje Kaune, Šiaurės pr. 8D, atidarytas „Perlas Plius“ jau laukia klientų.

„Salelėje „Perlas Plius“ „Perlo“ terminalai veikia taip pat kaip ir parduotuvėse, bet čia dar galite gauti geriausius pasiūlymus bei patarimus. Specialiai „Perlas Plius“ klientams visada pirmiems pasiūlysime išskirtines mūsų paslaugas ir produktus“, – teigė „Perlas Plius“ tinklo direktorius Tomas Razmus.

„Perlas Plius“ taške galima įsigyti būsto, automobilio, kelionių, dviračio draudimą, išsigryninti pinigų ar atlikti grynųjų pinigų pervedimus, taip pat papildyti savo kortelės sąskaitą, gauti kreditą grynaisiais arba į savo banko sąskaitą, sumokėti mokesčius (įmokos kaina už komunalinius mokesčius – 0,16 Eur) ar nusipirkti loterijos bilietų bei juos patikrinti.

„Perlas Plius“ taškuose reikiamą paslaugą įsigysite vos per kelias minutes. Pavyzdžiui, norint apdrausti būstą ir jame esantį turtą, tereikia nurodyti savo būsto adresą.

„Perlas Plius“ prekybos taškus Kaune taip pat rasite čia: „Trys Berželiai“, Taikos pr. 113; „Dainavos turgus“, V. Krėvės pr. 43; „Viljampolės turgus“, Varnių g. 48b; „Savas RIMI“, Savanorių pr. 346 – Dariaus ir Girėno g. 3A esančioje „Hyper RIMI“ parduotuvėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA