Rotušėje nepagerbti sidabriniai žalgiriečiai pasveikinti „Žalgirio” arenoje | Kas vyksta Kaune

Rotušėje nepagerbti sidabriniai žalgiriečiai pasveikinti „Žalgirio” arenoje

Kauno savivaldybės nuotr.

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, penktadienio vakarą Eurolygos rungtynių metu „Žalgirio” arenoje pasveikino sidabro medalius Europos krepšinio čempionate pelniusius, bet miesto Rotušėje nepagerbtus žalgiriečius, kilusius iš Kauno.

[galerija]

Pagerbti „Žalgirio” arenoje

Kauno miesto burmistro Jono Vileišio pasidabruotu medaliu už nuopelnus Lietuvos krepšiniui, Kauno ir Lietuvos vardo garsinimą apdovanotas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės simbolis Juozas Petkevičius.

Kauno miesto burmistro Jono Vileišio pasidabruotu medaliu apdovanotas Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės fizioterapeutas Aleksėjus Peleckis.

Trečiojo laipsnio Santakos garbės ženklu už nuopelnus šalies krepšiniui apdovanotas 2015 metų Europos krepšinio čempionato sidabro medalių laimėtojas Robertas Javtokas.

Miesto valdžia už nuopelnus populiarinant Kauną krepšininkams ir treneriui rugsėjo pabaigoje įteikė Santakos garbės ordinus. P. Vileišio medaliais apdovanoti ir kauniečiai komandos gydytojai.

[susije_video kurie=””]

„Jie mušėsi, kovėsi ir dar kartą įrodė, kad Lietuvos krepšinis yra geriausias, o Kaunas yra Lietuvos krepšinio širdis“, – įteikiant apdovanojimus sakė Kauno meras V. Matijošaitis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA