Prie Kleboniškio tilto – 7 automobilių avarija, spūstis siekė 8 kilometrus | Kas vyksta Kaune

Prie Kleboniškio tilto – 7 automobilių avarija, spūstis siekė 8 kilometrus

Kas vyksta Kaune nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, jog aplinkkelyje įvyko masinė automobilių avarija. Klaipėdos kryptimi formuojasi didelės spūstys.

Tik už Alfonso Meškinio, vadinamo Kleboniškio tilto įvyko avarija. Kauniečiai informuoja, jog eismo įvykyje susidūrė net septyni automobiliai. Nelaimės metu nukentėjo vienas žmogus. Taip pat apgadinti automobiliai .

Į avariją patekusi moteris pasakojo, jog priekyje buvo kliūtis, kurią visi norėjo apvažiuoti, tačiau nesėkmingai. Už tilto stovėjo vilkikas, kuris sudarė kliūtį kitiems vairuotojams. Greičiausiai vienas per vėlai pastebėjo vilkiką ir pradėjo staigiai stabdyti. Tad į „Renault” trenkėsi „Škoda”, į ją įvažiavo „Audi”, toliau sekė „Toyota”, „VW Passat”, „Chrysler”, galiausiai sekė „Volvo”. Vairuotojai pasakojo, jog kažkur priekyje dar buvo „Renault”, bet šį automobilį kliudė nežymiai.

Masinėje avarijoje kaltais galima laikyti visus vairuotojus, kurie atsitrenkė į priekyje važiavusius. Visi šiuo metu pildosi eismo deklaracijas.

Dėl avarijos vairuotojai, važiuojantys Klaipėdos kryptimi, stringa milžiniškame kamštyje. Kauniečiai sako, jog eilės driekiasi jau nuo įsukimo į Savanorių prospektą.

Dar keli vairuotojai, dėl milžiniškos spūsties, perkaitino savo automobilius, todėl aplink avarijos vietą buriuojasi ir perkaitę automobiliai, kurie dar labiau lėtina penktadienio piko eismą judriausia aplinkkelio atkarpa. Jiems padėjo Kauno ugniagesiai, atvykę šalinti avarijos padarinių ir leido prisipilti vandens, kad automobilių vairuotojai su perkaitusiais varikliais galėtų judėti toliau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA