Kviečia drauge pasirūpinti apleistais kapais | Kas vyksta Kaune

Kviečia drauge pasirūpinti apleistais kapais

Asociatyvi/ R. Tenio nuotr.

Kaip ir kasmet, rudenį, Kauno Tvirtovės „Rotaract” klubas kviečia į akciją „Apleisti kapai”. Jos metu jaunimas drauge su miestelėnais tvarkys kapus, kuriais nėra kam pasirūpinti. Jau trečią kartą rengiama akcija sulaukia vis daugiau žmonių, sutinkančių savo darbais prisidėti prie apleistų kapų tvarkymo, artėjant „Visų Šventųjų dienai” ir „Vėlinėms”.

Šiemet akcija vyks spalio 25 d. (paskutinį spalio sekmadienį), 13 val., senosiose „Eigulių kapinėse”, esančiose Jonavos gatvės pabaigoje. Išsamesnę informaciją apie šią iniciatyvą ir jos tikslus gyventojai turės galimybę išgirsti tiesioginiame radijo stoties „Tau” eteryje ketvirtadienį (spalio 22 d.) tiesiai iš jos sumanytojų lūpų.

Kauno Tvirtovės „Rotaract” klubas – tai nepolitinė jaunimo organizacija, subūrusi aktyvius 18-30 metų amžiaus žmones. Klubo narius vienija noras atiduoti dalį savęs bendruomenei padedant spręsti opias problemas visuomenėje. Prioritetą skiriant mažiau galimybių gyvenime turintiems žmonėms.

Klubo nariai, užsiimantys kilnia veikla, lavina savo lyderystės įgūdžius ugdydami profesionalumą. Ypač didelis dėmesys skiriamas aukštiems etiniams standartams asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

Kauno Tvirtovės „Rotaract” klubas – tai tarnystės visuomenei klubas, geranoriškas kiekvienam žmogui, bei gerbiantis jo požiūrį. 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA