Naktį „BMW” rėžėsi į visą parą dirbančią alkoholio parduotuvę, vairuotojas pabėgo | Kas vyksta Kaune

Naktį „BMW” rėžėsi į visą parą dirbančią alkoholio parduotuvę, vairuotojas pabėgo

delfi.lt 2015/10/21 09:57
Policijos nuotr.

Naktį iš antradienio į trečiadienį liūdnai kelionė Kaune baigėsi BMW vairuotojui – automobilis A. Juozapavičiaus prospekte rėžėsi į namą. Apie sužeistus žmones kol kas nepranešama.

[galerija kiek=”8″]

Avarija užfiksuota apie 3 valandą nakties. Ties A. Juozapavičiaus prospekto 49-uoju namu vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir rėžėsi į pastatą, kuriame veikia visą parą dirbanti parduotuvė.

Ugniagesiai-gelbėtojai pranešimą apie nelaimę gavo 3 val. 22 min. Buvo gautas pranešimas iš Kauno policijos pareigūnų, kad reikalinga pagalba po eismo įvykio nuvalyti kelio dangą.

Automobilis BMW buvo įvažiavęs į pastatą, išsilieję tepalai 20 kvadratinių metrų plote. Kelio danga buvo nuplauta.

Ugniagesiai plušo kone valandą, kol sutvarkė įvykio vietą.

Pasak policijos pareigūnų, vairuotojas, palikęs automobilį, iš eismo įvykio vietos pasišalino. Transporto priemonė sulaikyta ir uždaryta į saugojimo aikštelę.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje dėl šio eismo įvykio ir pasišalinimo iš jo vietos vyksta tyrimas, nustatinėjamas vairuotojas.

Asmenis, mačiusius šį eismo įvykį ar turinčius informacijos, padėsiančios tyrimui, prašome skambinti į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Eismo įvykių registravimo skyrių telefonais (8 37) 30 32 00, (8 37) 30 32 01.

Praėjusį vakarą Kaune susidūrė dar du „BMW” automobiliai. Apie tai rašėme plačiau čia>>

Daugiau skaitykite DELFI

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA