Kauno „Akropolio“ parkinge – keisti nuotykiai su automobiliais | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolio“ parkinge – keisti nuotykiai su automobiliais

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šeštadienio vakarą į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietė, kuri tikina, jog Kauno „Akropolio“ daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje dedasi keisti dalykai. Skaitytoja teigia, kad pirmą kartą jai teko susidurti su tokia keista problema, kai grįžus prie automobilio, nebeveikė durų atrakinimas ir signalizacijos išjungimas.

Mums informaciją pranešusi skaitytoja Inga pastebėjo, kad vakar, „Žalgirio“ arenoje vykstant Džordanos Butkutės koncertui, daugybei automobilių neveikė signalizacijos pulteliai. Ji pati savo akimis matė daug stoviniuojančių žmonių prie automobilių ir negalinčių į juos patekti.

Įdomu tai, kad automobilius avariniu būdu ištempus iš daugiaaukštės aikštelės, visų automobilių pulteliai atsigavo ir pradėjo veikti.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ sekmadienį nepavyko susisiekti su Kauno „Akropolio“ atstovais, kad jie detaliau papasakotų apie šį atvejį.

Po publikacijos paskelbimo su redakcija susisiekė dar keli skaitytojai, susidūrę su panašiomis bėdomis minėtoje aikštelėje. Vieni teigia palikę neužsivedusius automobilius nakvoti „Akropolyje”, kiti pagalbos ieškojo avarinį atrakinimą vykdančių servisų. Tiesa, tai buvo sudėtinga užduotis, nes daugelis specialistų savaitgaliais nedirba.

Skaitytoja teiraujasi, kas čia vyksta, gal siaučia elektromagnetinės audros, o gal tai automobilių vagių darbas?

Kauniečiai, komentaruose pasidalinkite, kas galėjo nutikti, kad keliasdešimt vairuotojų negalėjo susisikalbėti su savo automobilio apsaugos sistema.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA