Kaunietį nustebino policijos automobilio parkavimo ypatumai „Akropolio” aikštelėje | Kas vyksta Kaune

Kaunietį nustebino policijos automobilio parkavimo ypatumai „Akropolio” aikštelėje

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Penktadienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją parašęs ir nuotrauką atsiuntęs skaitytojas Aurimas pasipiktino, kokį pavyzdį rodo policijos pareigūnai, atvykę į Kauno „Akropolį”.

Skaitytojas teigia, kad policijos pareigūnai tarnybinį automobilį pastatė neįgaliųjų stovėjimo vietoje, nors policijos automobilis nepažymėtas jokiais stovėjimą neįgaliųjų vietoje leidžiančiais ženklais.

Policijos pareigūnai, vykdydami savo pareigas, gali tarnybinius automobilius palikti ir draudžiamose vietose, tad tikimės, kad pareigūnai penktadienio vakarą Kauno „Akropolyje” vykdė savo pareigas, o neapsipirkinėjo savaitgaliui ir nepaliko automobilio ten, kur jo palikti negalima, jei neturi neįgaliojo pažymėjimo.

Tiesa, šiose, tik neįgaliesiems skirtose vietose, automobilius palieka ir kiti vairuotojai. Pilietiškos organizacijos yra rengusios specialias akcijas, kurių metu bandė sugėdinti nedrausmingus vairuotojus.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo istorija iš Kauno, rašykite el. paštu kaunas@kasvyksta.lt arba pasinaudokite informacijos atsiuntimo forma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA