Apie pietus vairuotojus pasitiks eismo ribojimai | Kas vyksta Kaune

Apie pietus vairuotojus pasitiks eismo ribojimai

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Šiandien Kaune dėl vykstančio tradicinio rožinio kaspino bėgimo „PINK RUN su BENU“ metu bus ribojamas eismas prie Kauno klinikų ir Senamiestyje.

Apie pusantro tūkstančio dalyvių minia 12 valandą pajudės nuo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės (Kauno klinikos). Dvidešimčiai minučių (12:00-12:20) bus dalinai ribojamas eismas V. Lašo g., Nuokalnės g., Tvirtovės al. ir Sukilėlių pr. bei Salako ir Jonavos g. sankirtose.

Eismas nuo 12 val. iki 13 val. bus draudžiamas: Jakšto g., Papilio g. bei Rotušės a.. Rotušės aikštėje bus sutinkami renginio dalyviai, apdovanojami greičiausi ir įspūdingiausiai pasipuošę dalyviai.

„Atsiprašome gyventojų už nepatogumus ir dėkojame už supratingumą.“, – sakė renginį organizuojančio „Kauno maratono klubo“ vadovas Algirdas Pukis.

„Pink Run su BENU“ bėgimas vyks spalio 11 dieną. Kviesdami dalyvauti visus, organizatoriai, „Kauno maratono klubas“, parinko ir simbolinę 5 kilometrų trasą, nuo Kauno klinikų iki Rotušės aikštės, kurią galės įveikti bene kiekvienas. Savo palaikymą galima išreikšti ir aukojant labdarai oficialioje renginio internetinėje svetainėje. Visa surinkta suma bus skiriama krūties magnetiniam rezonanso tomografo tyrimams, galintiems padėti ankščiau ir tiksliau nustatyti krūties vėžį, finansuoti.

Daugiau informacijos galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA