Kviečia išbandyti „Girstučio“ baseino naujovės | Kas vyksta Kaune

Kviečia išbandyti „Girstučio“ baseino naujovės

R. Tenio nuotr.

Moderniausias Lietuvoje 50 metrų ilgio šiandien po rekonstrukcijos atveria duris. Lankytojus pasitinka ne tik atnaujintos erdvės, bet taip pat ir dar daugiau sveikatinimosi procedūrų.

Atvirų durų dieną „Girstučio“ baseino erdvės bus atviros nuo 10 val. ryto iki 20 val. vakaro. Visą šeštadienį laukia profesionalių trenerių vedami užsiėmimai bei jų individualios konsultacijos, patarimai, pamokymai, konkursai ir prizai ir siurprizai, o po jų – atgaiva poilsio zonoje. Kas valandą vyks po penkis įvairius užsiėmimus, treniruotes, tad juos išbandyti galės visi norintys. Be to, spalio 10-11 dienomis vienkartiniam apsilankymui bus taikoma 30 proc. nuolaida. Baseino administracija tikina, jog šiandien tikrai netrūksta personalo, tad žmonės į baseiną gali patekti be jokių eilių.

Kviečia atgauti jėgas

Atsinaujinęs „Girstučio“ baseinas pateikia gausią naujovių puokštę, kuri tikrai turėtų patikti lankytojams. „Girstučio“ plaukimo komplekse įvairiems lankytojų poreikiams skirti trys – 50, 25 metrų ir pramogų baseinai ir vienas vaikų baseinėlis. Atvirų durų dieną svečius džiugina visi jie, bet skirtingomis pramogomis.

Tai viename, tai kitame vaikai ir suaugusieji visą dieną yra mokomi, kaip taisyklingai plaukti. Jau prakutusiems jauniesiems plaukikams rengiamas specialus kliūčių ruožas bei kamuoliuko traukimo iš dugno rungtis.

Baseinėlyje, prižiūrimame akylo personalo, galės saugiai turkštis patys mažiausieji šventės dalyviai. Tuo pat metu likusiuose baseinuose vyks daugybė grupinių užsiėmimų suaugusiems.

Galima išbandyti ir mankštas ant irklenčių, vandens aerobiką ar pasimėgauti atpalaiduojančiais masažais.

Vizualūs baseino pokyčiai

Prieš uždarant kauniečių pamėgtą vietą rekonstrukcijai, buvo išklausyta vartotojų nuomonė, tad atnaujinti dušai. Greitu metu bus įrengtos naujoviškos spintelės, kuris rakinamos elektroniniu užraktu.

Taip pat pasitinka ir naujos poilsio zonos. Atvirų durų metu žmonės ypatingai teigiamai vertina atidarytą barą, kuriame galima apskanauti sveikuoliškais kokteiliais. Žinoma, atgaiva kūnui yra ir masažinių vonių bei pirčių zonoje. Pastarųjų irgi veiks net keturios: sauna, infraraudonųjų spindulių, garinė ir aromaterapinė. Beje šiandien lankytojus konsultuoja ne tik treneriai, bet ir pirtininkas. Jis siūlo pirtyje išbandyti įvairias sveikatinimo procedūras, tad vertėtų ateiti ir pasisemti vertingų žinių.

Laisvė šortams

Kone visuose baseinuose draudžiama vaikinams maudyti su šortais, tačiau po rekonstrukcijos „Girstučio“ baseino administracija panaikino tokį draudimą. Taip nuspręsta padaryti dėl išsakytų žmonių pageidavimų.

Yra taisyklių naujovė ir merginoms. Nuo šiol dėvėti maudymosi kepuraitę taip pat yra neprivaloma. Dailiosios lyties atstovėms pakanka tik susirišti plaukus, o kepuraitę galima dėtis pagal pačios poreikius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA