L. Adomaitis ir G. Paškevičius sudrebino Kauną | Kas vyksta Kaune

L. Adomaitis ir G. Paškevičius sudrebino Kauną

R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje suskambo neeilinis duetas. Profesionalūs atlikėjai Linas Adomaitis ir Gytis Paškevičius sujungė jėgas ir kauniečius pamalonino išskirtiniu koncertu.

Prestižas, kokybė, profesionalumas ir estetika – tik kelios sąvokos, galinčios apibūdinti tai, kas laukė dviejų scenos grandų muzikos gerbėjų. Linui ir Gyčiui akompanavo Kauno valstybinis simfoninis orkestras, o scenoje drauge pasirodė ir garbingi svečiai. Visa suderinta muzika stebino ne vieną klausytoją, o visas interpretacijas ir žinomas dainas lydėjo gausūs aplodismentai.

„Tai bus ne tik koncertas su ryškiausiais mūsų muzikos perlais ir su pačiais profesionaliausiais muzikantais – tai bus galingas šou, kuris mūsų muzikos gerbėjams įsimins ilgam. Abu su Gyčiu esame perfekcionistai, o sujungę jėgas, jau nuo pirmo pokalbio apie šį koncertų turą supratome, kad tai bus galingas ir reikšmingas muzikinis įvykis,“ – dar prieš koncertą sakė Linas Adomaitis.

Panašu, jog atlikėjai pateisino gerbėjų lūkesčius ir tikrai nepaliko abejingų jų muzikai. „Žalgirio“ arenos publiką stebino naujosios atlikėjų dainos, kurios iškart pavergė klausytojų širdis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA