Girta kompanija „nuskynė“ stulpą ir paliko gyventojus be elektros | Kas vyksta Kaune

Girta kompanija „nuskynė“ stulpą ir paliko gyventojus be elektros

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno rajone prisiskraidė viena žmonių kompanija. Dideliu greičiu skriejantis automobilis rėžėsi į stulpą. Vienam žmogui prireikė medikų pagalbos, o gyventojams gali tekti be elektros prabūti iki ryto.

Po 19 valandos Šlienavoje įvyko rimta avarija. Liudininkai pasakoja, jog 1961 metų gimimo girtas ir teisės vairuoti neturintis vairuotojas važiavo iš Biliūno gatvės į Marių gatvę. Automobilis skriejo dideliu, gal 100 km/h greičiu. Nesuvaldžius transporto priemonės, ši rėžėsi į stulpą, nutraukti elektros laidai.

Avariją matę gyventojai sakė, kad trijų žmonių kompanija važiavo iš parduotuvės, greičiausiai prisipirkę alkoholinių gėrimų. Po eismo įvykio vairuotojas dar bandė slėpti alų, bet žmonės tai pastebėjo ir pranešė pareigūnams.

Liudininkų teigimu, vairuotojas ir vienas keleivis įpūtė beveik dvi promiles alkoholio. Vienam keleiviui prireikė medikų pagalbos, jis išvežtas į ligoninę.

Kadangi avarijos kaltininkas nuvertė stulpą, dalis Biliūno ir Marių gatvių gyventojų liko be elektros. Į įvykio vietą iškviesti LESTO darbuotojai, tačiau tikėtina, jog elektra šį vakarą atsiras ne visiems. Pilnas elektros tiekimas gali būti atnaujintas tik rytoj ryte. Spėjama, jog padarytas nuostolis mažiausiai 3000 eurų.

ATNAUJINTA 10.34 val.

Į redakciją parašė dar vienas avarijos liudininkas, kuris pasakojo, jog girtų žmonių kompanija atskrido nuo Kauno marių ir neišėmė posūkio. Dėl didelio greičio rėžėsi į stulpą ir vos nenutrenkė mažametės mergaitės, kuri buvo visai netoli.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA