Nuo bankomato sprogimo bangos parduotuvės sienose atsivėrė skylės | Kas vyksta Kaune

Nuo bankomato sprogimo bangos parduotuvės sienose atsivėrė skylės

E. Radzevičiūtės nuotr.

Paryčiais iš Karmėlavoje esančio bankomato pavogta pinigų kapsulė. Spėjama, jog buvo sprogdintas bankomatas, tad nukentėjo ir pati parduotuvė: išdužo durų stiklas, pagadintos sienos. Žala padaryta ir parduotuvėje įsikūrusiai vaistinei.

Policija praneša, jog apie 3.23 val. Karmėlavoje, Vilniaus g., suveikus signalizacijai parduotuvėje, atvykę į saugomą objektą, saugos tarnybos darbuotojai pastebėjo, kad iš parduotuvėje buvusio bankomato išplėšta pinigų kasetė.

Spėjama, jog bankomato plėšikai naudojo sprogmenis, tad apgadintas ir pačios parduotuvės inventorius. Šiuo metu parduotuvė nedirba, tačiau prekybos centro saugumo vadovas tikina, jog šiandien durys klientams vėl bus atviros.

Parduotuvės darbuotojai plačiai situacijos nekomentuoja. Jie tikina, jog žala dar skaičiuojama. Sprogimo metu nukentėjo ne tik pats bankomatas, bet taip pat ir durys. Išdužo stiklas. Kol kas nėra aišku, ar pro pravirą durų stiklą vagišiai nepavogė ko nors iš parduotuvės. Sprogimas pažeidė ir kai kurias sienas.

„Pas mus pažeista viena siena. Iš išorės atsivėrė tarpai. Šalia šios sienos buvo vaistų lentyna, tai visi vaistai sunaikinti. Skaičiuojame nuostolius“, – kalbėjo parduotuvėje įsikūrusios vaistinės darbuotoja.

Patys Karmėlavos gyventojai sako, jog naktį nieko negirdėjo, o tokį vaizdą mato pirmą kartą.

„Gyvenu čia jau 13 metų, nieko panašaus nesu mačiusi. Sublizgėjo Karmėlava“, – nusistebėjo parduotuvėje apsipirkti ketinusi gyventoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA