Mokytojo dieną radijo stoties „TAU“ eteryje – originalūs moksleivių sveikinimai | Kas vyksta Kaune

Mokytojo dieną radijo stoties „TAU“ eteryje – originalūs moksleivių sveikinimai

Kas vyksta Kaune pav.

Jau šį pirmadienį nuo 7 iki 19 valandos Kauno regiono banga – radijo stotis „TAU“ visą savo eterį skiria mokytojams. Čia skambės moksleivių atsiųsti sveikinimai geriausiems mokytojams. O jau spalio 6 dieną portale „Kas vyksta Kaune“ galėsite pamatyti visus video sveikinimus ir išrinkti geriausią.

Visą mėnesį radijo stotis „TAU“ kartu su portalu „Kas vyksta Kaune“ organizavo akciją “Išrink geriausią mokytoją”, kurios metu Kauno miesto ir rajono mokyklų mokiniai įrašinėjo video sveikinimus savo geriausiems mokytojams.
Džiugu, jog praėjusiais metais didelio populiarumo tarp Kauno rajono mokyklų sulaukusi akcija, šiemet startavusi ir Kauno mieste, sulaukė dar didesnio populiarumo. Moksleiviai, sveikindami savo mokytojus su jų diena, šiemet buvo ypač išskirtiniai. Tam, kad originaliai pasveikintų savo mokytojus, jie nėrė į baseinus, kūrė dainas, deklamavo eilėraščius ir pan., todėl šiemet geriausius video autorius tikrai nebus lengva išrinkti, laukia didelė konkurencija.

Jau spalio 6 dieną portale „Kas vyksta Kaune“ prasidės balsavimas, kurio metu bus renkami geriausi ir originaliausi Kauno miesto ir 5 Kauno rajono mokyklų sveikinimai, o jau šį pirmadienį nuo pat 7 iki 19 valandos radijo stotyje „TAU“ kiekvieną valandą bus transliuojami visų mokinių įrašyti sveikinimai. Mokiniai ir mokytojai jiems skirtus sveikinimus gali išgirsti bangoje 102,9 FM, internetu www.tau.lt arba atsisiuntę nemokamą „TAU“ programėlę į savo mobiliuosius telefonus ar planšetes.

Beje, ypač daug sveikinimų į elektroninį paštą pradėjo keliauti penktadienį bei šeštadienį. Sulaukėme nemažai moksleivių prašymų pratęsti akciją, nes jie dar nesuspėjo parengti sveikinimo savo geriausiam mokytojui, todėl spalio 6-tą dieną prasidėjus balsavimui, mokiniai savo sveikinimus mokytojams galės dar siųsti iki spalio 11-os dienos elektroniniu paštu mokytojai@tau.lt, o balsavimas baigsis spalio 18-tą dieną. Prizinių vietų klasės bus pakviestos į projekto paminėjimo ceremoniją, kurioje projekto globėjai ir rėmėjai įteiks laimėtas dovanas.

Kadangi ši akcija jau tampa tradicine ir sulaukia vis didesnio populiarumo, po sėkmingo ir glaudaus bendradarbiavimo radijo stotis „TAU „kartu su portalu „Kas vyksta Kaune“ visiems Kauno, rajono gyventojams ir svečiams ruošia dar ne vieną išskirtinį, neeilinį projektą, kurie išsiskirs originalumu, naujumu ir svarbiausia – bus skirti visiems kauniečiams ir prijaučiantiems šiam miestui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA