Vairuotojas: „Regitros“ darbuotojai iš manęs išsityčiojo | Kas vyksta Kaune

Vairuotojas: „Regitros“ darbuotojai iš manęs išsityčiojo

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vienas kaunietis per nežinojimą pakliuvo į keistą situaciją. Sumokėjo pinigus, sugaišo porą valandų, pravažiavo techninę apžiūrą ir buvo išjuoktas Valstybinės įmonės „Regitra“ darbuotojų.

[galerija kiek=”12″]
Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją paskambino verslininkai, kurie mieste užsiima naujų automobilių nuoma ir norėjo pasidalinti savo istorija, kad kiti žmonės nepasimautų. Vyriškis buvo tik iš užsienio nusipirkęs 2014-ųjų metų automobilį. Pagal galiojančius įstatymus, norit automobilį įregistruoti Lietuvoje, pirmiausia reikia pereiti automobilio techninę apžiūrą. Ten, į Techninės apžiūros stotį, su naujuoju pirkiniu verslininkai ir patraukė.

„Sumokėjome pinigus, žinoma, mums jie nėra dideli, tačiau kitam išeitų už tiek visai nemažai kuro. Kadangi buvo didelė eilė, teko pralaukti porą valandų. Kai atėjo mūsų eilė, darbuotojai tiesiog apsimetė, kad patikrina automobilį ir išdavė techninės apžiūros dokumentus. Atvykę į „Regitrą“ buvome išjuokti darbuotojų. Pasirodo, kad mums techninės apžiūros net nereikėjo, nes automobilis naujas“, – pasakojo naujų automobilių nuoma besiverčiantis vyras.

Kauniečiui „Regitroje“ paaiškino, jog jei automobilis ne senesnis kaip trys metai, techninės apžiūros nereikia, nes laikoma, jog naujas automobilis dar tikrai bus techniškai tvarkingas. Tačiau šią informaciją turėjo pasakyti Techninės apžiūros stoties darbuotojai, dar prieš sumokant pinigus. Po tokio „Regitros“ atstovų paaiškinimo, kauniečiui tapo aišku, kodėl jo naujasis automobilis taip atsainiai buvo tikrintas. Techninės apžiūros darbuotojai tik apsimetė, kad tikrina, nors nieko tikrinti realiai nereikėjo.

Verslininkas pasimokė ir kitus naujus automobilius nukreipė iškart į VĮ „Regitrą“, kad iš karto transporto priemones įregistruotų ir jis jomis galėtų važinėtis. Vairuotojui labiausiai gaila laiko, iššvaistyto veltui. Tad kaunietis dar kartą nori informuoti, kad kiti vairuotojai neapsigautų ir neišmestų pinigų bei laiko techninėje apžiūroje, nes jei automobilis yra ne senesnis kaip trys metai, jam techninės apžiūros nereikia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA