Atsidėkojo už Kauno vardo garsinimą pasaulyje | Kas vyksta Kaune

Atsidėkojo už Kauno vardo garsinimą pasaulyje

Kaunas.lt nuotr.

Antradienį Kauno miesto tarybos posėdžio pradžioje pagerbti ir apdovanoti pergales įvairiose varžybose pelnę sportininkai ir jų treneriai.

Trečiojo laipsnio Santakos garbės ženklu už nuopelnus Lietuvai ir Kauno miesto garsinimą apdovanotas buriuotojas Rokas Milevičius. Atletas yra daugkartinis Lietuvos čempionas Laser ir Laser Radial klasėse. 2014-2015 m. kaunietis dalyvavo „Volvo Ocean Race“ varžybose ir iškovojo antrąją vietą. 2012 m. kaunietis dalyvavo Londono olimpiadoje.

Mero padėkos raštais ir specialiais prizais apdovanoti:

Ilgų distancijų bėgikas Remigijus Kančys, Berlyne vykusiame maratone finišavęs dvidešimt aštuntas. Atletas įvykdė olimpinį normatyvą – 2 val. 15 min. 39 sek. Jo rezultatas geriausias šį sezoną Lietuvoje.

Kauno plaukimo mokyklos sportininkės, Pasaulio nardymo čempionate estafetiniame plaukime iškovojusios sidabro medalius: Daina Žalionytė, Ernesta Kondrotaitė, Ina Ribašauskaitė ir sportininkių trenerė Virginija Juodeikienė.

Kauno kurčiųjų sporto klubo atstovas Kęstutis Žižiūnas, Europos kurčiųjų stalo teniso čempionate iškovojęs sidabro medalį, ir jo treneris Romualdas Stankevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA