Sprukdamas nuo policijos nepilnametis sukėlė avariją | Kas vyksta Kaune

Sprukdamas nuo policijos nepilnametis sukėlė avariją

Policijos nuotr.

Policijos pareigūnai praneša apie nepilnamečio rimtus nusižengimus. Jaunuolis ne tik neturėjo teisės vairuoti, tačiau spruko nuo pareigūnų ir sukėlė avariją.

[galerija]

Rugsėjo 28 d. apie 20.00 val. Kaune, V. Krėvės pr. ir Kovo 11-osios g. sankryžoje, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Patrulių rinktinės pareigūnams stabdant automobilį „Ford Mondeo“, šio vairuotojas ne tik nepakluso teisėtam pareigūnų reikalavimui sustoti, tačiau ir sprukdamas V. Krėvės pr., ties namu Nr. 48, atsitrenkė į stovinčius automobilius „Renault Laguna“ bei „Audi A6“.

Netrukus pareigūnai sulaikė automobilį „Ford Mondeo“ vairavusį nepilnametį (gimusį 1998 m.). Transporto priemonė, kuri neapdrausta ir kuriai neatlikta techninė apžiūra, priverstinai nutransportuota į automobilių saugojimo aikštelę. Atvykęs į Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybą septyniolikmetis pareigūnams paaiškino, kad nepakluso reikalavimams ir nestojo tik todėl, kad neturi teisės vairuoti. Nepilnametis patrauktas administracinėn atsakomybėn, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Vaikinas perduotas artimiesiems.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 23 asmenys, todėl Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA