Žinomi kauniečiai rinkosi į tituluotos gražuolės projekto pristatymą | Kas vyksta Kaune

Žinomi kauniečiai rinkosi į tituluotos gražuolės projekto pristatymą

Organizatorių nuotr.

Žinomos šokėjos, konkurso „Mis laikinoji sostinė 99“ nugalėtojos Aušros Paškauskaitės – Majauskienės inicijuotas projektas „Rožinė kepyklėlė“, įgyvendinamas Kaune įsikūrusiame „Vaikų mieste“, sulaukė ne tik mažųjų, bet ir suaugusių miestiečių dėmesio.

Pasveikinti prasmingos idėjos, skatinsiančios vaikus kuo dažniau rinktis ne greitą, o sveiką maistą, užkandžius bei gėrimus, autorę atėjo Lietuvos sportinių šokių treneriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos, papuošalų dizainerė Inga Petrikaitė, renginų organizatorė Kristina Kaikarienė, dizainerė Eva Mankus su sūneliu Majumi, dainininkė Neringa Šiaudikytė, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, buvusi sportinių šokių šokėja, „Eurovizijos“ šokių konkurso dalyvė, šokių trenerė Gabrielė Valiukaitė.

[galerija kiek=”24″]

Beje, ją į renginį palydėjo itin gausi kompanija – dukrelės Sesilija ir Korina, dešimtmetė Perla bei draugų atžalos septynmetė Ruslana ir šešiametis Aronas.

„Praleisti vakarą su tokiu būriu vaikų man – vienas malonumas! Rūpintis galiu ne tik savais“, – sakė dviejų dukterų mama G. Valiukaitė, kol kas apie dar didesnį būrį savųjų mažylių negalvojanti.

Kalbėdama apie vyresnėlę Sesiliją ji sakė, kad dukrelė – tikra svajotoja, mėgstanti žaisti su driežiukais ar kitais žaisliniais gyvūnėliais. Tuo tarpu dar tik keletą žodžių mokanti Korina vertina lėles ir yra labai užsispyrusi. G. Valiukaitė įsitikinusi, kad vaikams saugi, teminė žaidimų aplinka labai svarbi.

„Manau, ne mažiau yra svarbūs ir užkandžiai bei gėrimai, kuriais jie vaišinasi švęsdami gimtadienius ar tiesiog tėvelių atvesti smagiai praleisti laiką. Iki šiol gyvuoja tradicija mažyliams užsakyti picų. Bet mes tam pasiūlysime patogią alternatyvą!“, – patikino A. Paškauskaitė – Majauskienė.

Tituluota gražuolė pasakojo, kad „Rožinės kepyklėlės“ idėją įgyvendinti itin tiko šeimos pramogų ir kūrybos komplekse „Vaikystės miestas“. Tai, anot jos, turbūt bene vienintelė vieta, kur vaikų laisvalaikiui skirtos erdvės suskirstytos temomis bei ypatingas dėmesys skiriamas žaislų kokybei.

„Per gimtadienius vaikai gali valgyti ir sriubą! Tik jiems ją reikia įdomiai pateikti“, – įsitikinusi iniciatyvos autorė.

„Rožinės kepyklėlės“ pristatymo vakarui sriubą išvirė Nomeda Marčėnaitė. Pasaką apie kiškius pasekė knygų vaikams autorė Juventa Mudėnienė. Linksmą kepyklėlės šokį sušoko Deimantės Ūsienės mados teatro auklėtinės, kartu su būriu kitų vaikų pademonstrausios ir mažiesiems skirtų drabužių kolekciją.

„Turiu daugybę idėjų, kurias noriu įgyvendinti. Ir įrodyti, kad vaikai taip pat gali nustebinti tėvus per šventes pasirnkdami ne tai, prie ko yra įpratę, o tai – kas ir sveika, ir gardu!“, – patikino tituluota gražuolė, pridurdama, kad jos iniciatyva susijusi ne tik su maistu, bet ir su naujos kartos, anksčiau niekur neplėtotomis edukacinėmis programomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA