Avarijomis pažymėta pėsčiųjų perėja skęsta tamsoje | Kas vyksta Kaune

Avarijomis pažymėta pėsčiųjų perėja skęsta tamsoje

Asociatyvi/ R. Tenio nuotr.

Vos prieš metus atnaujinta itin pavojinga pėsčiųjų perėja, šiuo metu skęsta visiškoje tamsoje. Visa gatvė apšviesta, o ties perėja šviesos nei spindulėlio.

V. Krėvės per ties 26A namu pėsčiųjų perėja buvo atnaujinta beveik prieš metus. po atnaujinimų pėstieji gatvę kerta ne įstrižai, tačiau stačiu kampu. Tokiu veiksmų imtasi po skaudžių avarijų, kuomet žuvo moteris, o per kitus eismo įvykius sužeista žmonių.

Kauniečiai tvirtina, jog tokia pavojinga sankryža privalo būti apšviesta naktį, tačiau reikia rizikuoti savo gyvybe ir kirsti kelią tamsoje.

„Kodėl neapšviesta pėsčiųjų perėja? Ji yra Krėvės pr. ta nauja prie „Swedbank“. Visa gatvė apšviesta, o žibintai prie perėjos iš abiejų pusių išjungti. Vakar ėjom, tai mes, pėstieji, visiškai nematomi buvom, gerai, kad atšvaitą turėjom. O ten žmonių tai labai daug vaikšto, baisu, jei vėl nutrenks kokį ten“, – informavo portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ darbuotojai informavo, jog šioje perėjoje įrenginėjami nauji stulpeliai, ant kurių bus įmontuoti nauji kryptiniai šviestuvai. Kaip tik šiandien šiuo adresu darbuojasi specialistai. Sumontuoti baltai šviečiantys šviestuvai pradės veikti artimiausiomis dienomis. Tokį darbų užsakymą gavo iš savivaldybės tam, kad būtų užtikrintas eismo dalyvių saugumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA