Išrink geriausią Kauno miesto ir rajono mokytoją bei laimėk merų įsteigtus prizus visai klasei! | Kas vyksta Kaune

Išrink geriausią Kauno miesto ir rajono mokytoją bei laimėk merų įsteigtus prizus visai klasei!

Kas vyksta Kaune pav.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ir radijo stotis „TAU“ skelbia konkursą, kurio metu bus išrinkti geriausi Kauno miesto ir rajono mokytojai. Daugiausiai simpatijų surinkę sveikinimų autoriai laimės vertingų ir smagių prizų visai klasei.

Moksleiviai, tai proga atsidėkoti mylimiausiems mokytojams ir laimėti vertingų prizų visai klasei. Ką reikia daryti? Su visa klase originaliai pasveikinkite mėgstamiausią mokytoją, sveikinimą nufilmuokite ir siųskite elektroniniu paštu mokytojai@tau.lt. Visi sveikinimai mokytojams bus transliuojami mokytojo dieną radijo stoties „TAU“ eteryje.

VISA INFORMACIJA APIE PROJEKTĄ>>>

Kauno miesto ir Kauno rajono mylimiausio mokytojo sveikinimo rinkimai vyks atskirai. Nuo Mokytojų dienos, spalio 5-osios, portalo „Kas vyksta Kaune“ socialinio tinklo „Facebook“ profilyje visą savaitę vyks geriausio moksleivių, kad ir su mobiliuoju telefonu įrašyto visos klasės sveikinimo mokytojui rinkimai. Kiekvienas vartotojas balsą galės atiduoti kasdien po vieną kartą balsuojant už geriausią Kauno miesto ir rajono moksleivių sveikinimą mokytojui. Populiariausių sveikinimų autoriai laimės vertingų ir smagių prizų visai klasei.

Kauno miesto mylimiausio mokytojo sveikinimas visai klasei atneš bilietus į artėjančio sezono Kauno „Žalgirio“ rungtynes Lietuvos krepšinio lygoje, ekskursiją visai klasei su profesionaliu gidu po „Žalgirio“ areną ir visus jos užkulisius ar KTU elektros mašinų laboratoriją. Taip pat laimėjusią klasę papuoš krepšinio kamuolys su visais žalgiriečių ir jų trenerių parašais. Mylimiausio Kauno mokytojo rinkimus globoja miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

Kauno rajono moksleiviai prizų sulauks iš Kauno rajono. Šauniausio sveikinimo autoriai laimės kelionę visai klasei į Druskininkų bei „Vichy“ vandens pramogų parkus, LR Seimą, ekskursiją į Raudondvario dvarą, Valdovų rūmus ar KTU elektros mašinų laboratoriją. Šią iniciatyvą globoja rajono meras Valerijus Makūnas, prisideda Seimo nariai Antanas Nesteckis ir Raminta Popovienė.

Nugalėtojams prizus į mokyklas atveš ir visai klasei įsteigs projekto globėjai.

Nedvejokite, suburkite visą klasę, išlaisvinkite kūrybines gijas, čiupkite kamerą, mobilųjį telefoną ar kitus prietaisus į rankas ir pasveikinkite mylimiausius mokytojus taip, kaip niekas dar nesveikino. Juk patys pačiausi mokytojai nusipelnė iš jūsų išgirsti didelį „Ačiū“. Aktyviai dalyvaukite renkant geriausius sveikinimus ir pasiimkite šauniausius prizus.

Vaizdo medžiagą siųskite el. paštu mokytojai@tau.lt arba per wetransfer.com, nurodydami kam siunčiate: mokytojai@tau.lt ir prisegdami failą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA