Ryžtingos moterys sutramdė kelių gaidelį | Kas vyksta Kaune

Ryžtingos moterys sutramdė kelių gaidelį

Asociatyvinė / R. Tenio nuotr.

Policija skelbia apie ryžtingą moterų poelgį, kurio dėka buvo galima nustatyti iš avarijos pasišalinusį vyriškį.

Šių metų gegužės 2 d. Kaune, kelio Kaunas-Zarasai-Daugpilis 9 km, automobilio „Ranault Espace“ (su priekaba) vairuotojas, važiuodamas nuo Kauno link Karmėlavos, rikiuodamasis iš antros eismo juostos į pirmąją, nedavė kelio pirma eismo juosta važiavusiam automobiliui „Audi Q5“. Dėl šios priežasties „Audi Q5“ vairuotojas, norėdamas išvengti eismo įvykio turėjo priverstinai sukti į antrą eismo juostą, kuria tuo metu važiavo automobilis „Volvo XC 90“, su kuriuo susidūrė. Po susidūrimo abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio, vienas automobilis atsitrenkė dar ir į stulpą. Tik laimingo atisitiktinumo dėka nebuvo sužeistų ar žuvusių eismo dalyvių.

Automobilio „Renault Espace“ vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį, iš įvykio vietos pasišalino.

Įvykį mačiusios automobilio „BMW“ vairuotoja (gimusi 1980 m.) ir keleivė (gimusi 1955 m.) pradėjo vytis pažeidėją, rizikuodamos savo sveikata, gyvybe ir turtu. Pasivijusios pažeidėją, moterys jį sustabdė ir informavo, kad jis grįžtų į eismo įvykio vietą. Kol automobilio „Volvo“ vairuotoja kalbėjo su pažeidėju, keleivė užsirašė pažeidėjo automobilio valstybinius numerius.

Automobilio „Renault Espace“ vairuotojui atsisakius vykdyti moters reikalavimus ir nuvažiavus, abi moterys grįžo į įvykio vietą ir visą informaciją pateikė policijai.

Tik moterų ryžtingų veiksmų dėka pavyko nustatyti ir patraukti eismo įvykio kaltininką (gimusį 1972 m.)

atsakomybėn, o nukentėjusiems asmenims draudimas atlygino žalą. Jei nebūtų buvę nustatyti kaltininko, vairuojamo automobilio valstybiniai numeriai, žala nukentėjusiems nebūtų atlyginta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA