Su buteliu sužalojo aštuonmetę: ieško įvykį mačiusių žmonių | Kas vyksta Kaune

Su buteliu sužalojo aštuonmetę: ieško įvykį mačiusių žmonių

Asociatyvinė/ Archyvo nuotr.

Kaunietė mama ieško žmonių, kurie padėtų atpažinti jos mažametės dukros skriaudėjus. Vakar Šilaniuose galimai nepilnamečiams užkliuvo žaidžiantys vaikai, tad į mergaitę buvo paleistas butelis, kuris gerokai prakirto galvytę.

Viskas įvyko vakar apie 18.30 val. Šilainiuose, Vienybės parke. Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipusi mama pasakojo, jog aštuonių metų dukra kartu su šešiamečiu draugu žaidė prie parke esančių sūpynių ir suoliuko, prie kurio mėgsta būriuotis jaunuoliai. Tuomet prie suoliuko stovėjo būrelis jaunuolių. Tiksliai negalima pasakyti, kokio jie amžiaus, tačiau spėjama, kad apie 15-18 m.

Vienam iš to būrelio septyniukės, kaip pasakoja nukentėjusi mergaitė, stembesniam jaunuoliui, matyt, nepatiko, kad mažamečiai vaikai mėtosi kaštonais ir metė į juos stiklinį butelį. Šis dužo ir pataikė tiesiai į kaunietės dukros galvytę. Šukės sužalojo mergaitės ausytę, smilkinį, tad atsivėrė žaizda. Mergaitės laukia ilgas gijimas.

Kaunietė mama tikina, jog parke nuolat būna daug žmonių, tad viliasi, jog incidentą kas nors matė ir gali padėti atpažinti liudininkus. Šis atvejis policijoje jau užregistruotas.

Jei vakar buvote Vienybės parke ir matėte, kaip jaunuoliai sužaloja aštuonmetę, praneškite apie tai mergaitės mamai telefonu 864840956 arba parašykite per socialinį tinklą „Facebook“. Bet kokia informacija naudinga!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA