Keleiviai nusivylė akcija: paliko automobilį namuose, o loterijos bilieto negavo | Kas vyksta Kaune

Keleiviai nusivylė akcija: paliko automobilį namuose, o loterijos bilieto negavo

Asociatyvinė/ R. Tenio nuotr.

Dieną be automobilio minintys kauniečiai nusivylė UAB „Kauno autobusai“ organizuojama akcija. Keleiviai specialiai paliko automobilius ir ryte į centrą keliavo viešuoju transportu, kad galėtų sudalyvauti akcijoje ir laimėti prizus. Tačiau loterijos bilietai greit pasibaigė ir dauguma kauniečių liko nieko nepešę.

Vakar portalas „Kas vyksta Kaune“ pasidalino UAB „Kauno autobusų“ kvietimu palikti automobilį ir į miesto centrą keliauti viešuoju transportu, o kartu ir sudalyvauti akcijoje. Automobilius prie namų palikę kauniečiai vairuotojams turėjo parodyti automobilio dokumentą ir už tai gauti loterijos bilietą, jį užregistruoti ir laukti rezultatų. Vienam laimingajam atiteks pasivažinėjimas Linksmuoju troleibusu, kitiems devyniems – bendrovės įsteigti prizai.

Šia akcija susiviliojo daug kauniečių, deja, daugeliui teko nusivilti, mat akcijos bilietus tiesiog išgraibstė. Ryte į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi trys žmonės, sakydami, jog 10-ame autobuso maršrute ryte iš vairuotojo negavo jokio bilieto. Keleiviai piktinosi, jog vairuotojai neinformuoti ir tokia akcija tik norima apgauti žmones.

Žurnalistai susisiekė su UAB „Kauno autobusai“ atstovai ir nurodė informaciją, gautą iš skaitytojų. Atstovams pavyko surasti vairuotoją, kuriuo skundėsi keleiviai ir pasiaiškinti situaciją.

„Iš tiesų, nesitikėjome tokio žmonių susidomėjimo. Kiekvienam akcijoje nurodytam maršruto vairuotojui buvo išdalinta po dešimt akcijos bilietų. To 10-ojo autobuso vairuotojas ypatingai greitai visus bilietus išdalino ir pasakojo, jog prie jo priėjo jaunas vyrukas ir sako: „Duosi man bilietą, ar ne?“ o šis pasimetęs atsakė, kad jau seniai nebeturi“, – komentavo UAB „Kauno autobusai“ viešųjų ryšių specialistė Ramunė Tarandė.

Atstovė pasakojo, jog loterijos bilietus greit išgraibstė ir kituose maršrutuose. Visgi, buvo ir tokių, kur atgal grįžo kone visi bilietai. Štai, pavyzdžiui, 4-ajame maršrute ryte važiavo daugiausiai vyresnio amžiaus žmonės, tad bilietų jiems neprireikė.

Bendrovės atstovai neatmeta galimybės ir kitais metais rengti tokią akciją ir raginti miestiečius automobilius iškeisti į viešąjį transportą. Tik kitais metais žadama pasirūpinti didesniu kiekiu loterijos bilietų. Taip pat, gal pavyks surasti akcijos partnerių ir apdovanoti prizais daugiau keleivių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA