Sekmadienį Kaune skraidė automobiliai | Kas vyksta Kaune

Sekmadienį Kaune skraidė automobiliai

delfi.lt 2015/09/21 09:20

Sekmadienį Kaunas tapo karščiausiu Lietuvos miestu – į Lietuvą atvažiavo ekstremaliausi žmonės planetoje. Kauno Dariaus ir Girėno aerodrome įvyko Tarptautinis ekstremalus kaskadininkų šou „Skraidantys automobiliai – Double Twist”. Pirmą kartą pasaulyje du automobiliai važinėjo didžiausioje, 12 metrų skersmens, metalinėje sferoje.

Renginių iniciatorius bei geriausias Lietuvos kaskadininkas Jurijus Risnovskis pranoko visus lūkesčius ir šou žiūrovams pademonstravo užribinius žmogaus sugebėjimus, bei stulbinančias automobilio valdymo pačios didžiausios pasaulyje sferos viduje galimybes.

„Geriausias metų triukas“ – taip mirties kilpas automobiliu milžiniškoje sferoje pavadino TV kanalas „Discovery Channel“, kurio atstovai praeitą savaitę atvyko filmuoti jau antrosios laidos apie kaskadininką ir šou organizatorių Jurijų Risnovskį.

„Skraidantys automobiliai – Double Twist“ šou programoje – ne tik triukai sferoje, taip pat buvo pristatyti šuoliai nuo tramplinų motociklu ir automobiliu, apsivertimai, sprogimai, „crash“ triukai, kaskadininkų pasirodymai, akrobatiniai bei kiti Holivudo kino filmuose matyti triukai, kuriuos atliko geriausi Lietuvos ir Ukrainos kaskadininkai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA