Sunerimusios mamos laiškas: iš vaikų žaidimų aikštelės išvežė su greitąja | Kas vyksta Kaune

Sunerimusios mamos laiškas: iš vaikų žaidimų aikštelės išvežė su greitąja

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai dalinasi savo išgyvenimais ir pastebėjimais mieste bei tikisi, kad paviešinus problemas, jos bus kažkaip sprendžiamos.

„Esu trijų vaikų mama. Mes gyvename miesto centre. Ne kartą mamos prašė miesto savivaldybės, kad atsakingi darbuotojai sutvarkytų vaikų žaidimų aikštelę, esančią miesto centre, prieš pat valdžios rūmus. Nusivylėme, kad situacija net ir po prašymų nėra sprendžiama.

Kasdien lankomės šioje aikštelėje ir man skaudu žiūrėti, kaip vaikai žaidžia itin nesaugioje aikštelėje. Čia dažnai būna ašarų, o tai man labai graudu, nes aikštelė turėtų kaip tik, skatinti šypsenas ir vaikų džiaugsmą. Ne kartą buvo įvykę ir rimtesnių traumų, kai vaikučius išveža su greitosios pagalbos automobiliu.

Šeštadienį su vaikais bežaisdami minėtoje žaidimų aikštelėje, pamatėme, kaip stipriai susižalojo viena mergaitė. Jos traumos priežastis – nesutvarkyti žaidimų aikštelės laikikliai, kurie yra itin nesaugūs. Mergaitei lūžo rankytė.

Gaila, kad mūsų valdžia nesirūpina Kaune augančiais vaikais“, – savo laišką redakcijai baigia miesto centro gyventoja ir tikisi, kad viešai nušvietus šį klausimą, situacija keisis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA