Skaitytoja: pamačiusi vaizdą miesto centre, apsiverkiau | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: pamačiusi vaizdą miesto centre, apsiverkiau

Kas vyksta Kaune nuotr.

Su portalu „Kas vyksta Kaune” susisiekusi kaunietė Kristė teigia, kad dėl itin žiauraus jos akimis žiūrint nutikimo, ji pravirko vidury gatvės, buvo sugadinta jos savaitgalio nuotaika. Skaitytoja dalinasi savo pastebėjimais iš pasivaikščiojimo mieste.

„Nepriklausomybės aikštėje, prie poliklinikos šeštadienį kerta medžius. Pjovėjų paklausiau, „Kodėl?”.

Raudonveidis darbininkas atsakė – „Supuvę”.

Apėjau, apžiūrėjau, kas nukirsta, likusius kelmus – sveiki ir gražūs. Vienas dar nenukirstas medis turėjo drevę, bet kelmai tikrai sveiki ir dargi ne visus galėčiau apglėbti savo glėbiu. Apsiverkiau ir išėjau…

Sakė, valdžia liepė. Neišsiaiškinau, kokia valdžia, per daug emocijų sukilo, bet, matyt, ta pati valdžia, kuri dabar remontuoja Laisvės alėją. : ) Ar Kaunas gyvens spindinčiame marmure ir cemente? O kuo kvėpuosime?”, – rašo nusistebėjusi skaitytoja.

Portalo „Kas vyksta Kaune” žurnalistai, apsilankę įvykio vietoje, suskaičiavo kone dešimt kelmų, ant kurių matėsi, jog medžiai nupjauti neseniai.

Niekas iš savialdybės atsakingų darbuotojų situacijos pakomentuoti negalėjo, nes savaitgalis. Jų komentarą tikimės gauti naujos darbo savaitės pradžioje. Aišku tik viena – ilgamečių medžių šioje miesto vietoje nebeliko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA