Per rungtynes su serbais „Žalgirio“ arenoje tikimasi žiūrovų anšlago | Kas vyksta Kaune

Per rungtynes su serbais „Žalgirio“ arenoje tikimasi žiūrovų anšlago

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Pergalingas Lietuvos rinktinės žygis Europos krepšinio čempionate suvienija tautą. Tuo dar kartą galima įsitikinti „Žalgirio“ arenoje, kurioje tūkstančiai sirgalių savo dievaičių žaidimą stebi didžiajame ekrane.

Gausiai į „Žalgirio“ areną besirenkančių žiūrovų čia laukia 200 kvadratinių metrų pločio ekranas, kuriame yra rodoma aukščiausios kokybės vaizdo transliacija.

„Šį kartą neturėjau galimybės nuvykti gyvai palaikyti lietuvių į Prancūziją, todėl renkuosi krepšiniui labiausiai tinkančią aplinką. Nors galėčiau rungtynes stebėti namuose, „Žalgirio“ arenoje vyraujanti atmosfera ir mūsiškių palaikymas suteikia daug gerų papildomų emocijų. Jautiesi lyg dalyvautum gyvose rungtynėse“, – teigė aistringai Lietuvos rinktinę palaikantis kaunietis Tomas.

Penktadienį, kai Lietuvos krepšinio rinktinė pradės Europos čempionato pusfinalio dvikovą su Serbijos krepšininkais, „Žalgirio“ arenoje prognozuojamas anšlagas.

Jau per ketvirtfinalio rungtynes su Italija į areną susirinko daugiau nei 3000 žiūrovų. Šį vakarą vyksiančiame daug svarbesniame mače tikimasi dar didesnio Lietuvos rinktinės sirgalių antplūdžio.

Atkreipiamas dėmesys, kad prieš pat rungtynes prie „Žalgirio“ arenos kasos susidaro nemenkos eilės, todėl žiūrovai yra skatinami bilietus įsigyti internetu. Be to, perkant bilietą internetu, jis kainuoja pigiau.

Lietuvos rinktinės susitikimas su Serbija prasidės 22.00 val., tačiau „Žalgirio“ arenos durys atsivers jau 19.30 val. Didžiajame ekrane nuo 19.45 val. bus tiesiogiai transliuojamos Kauno „Žalgirio“ draugiškos rungtynės iš Italijos. Ten tarptautiniame turnyre žalgiriečiai susitiks su Trevizo „Treviso Basket“ komanda, o šį susitikimą internetu transliuos turnyro organizatoriai. Jei iškiltų nenumatytų techninių problemų, į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai nebus palikti likimo valiai ir galės stebėti Latvijos ir Čekijos rinktinių kovą dėl kelialapio į olimpinių žaidynių atranką.

Penktadienį, kai Lietuvos krepšinio rinktinė pradės pusfinalio dvikovą su Serbijos krepšininkais, „Žalgirio“ arenoje prognozuojamas anšlagas.

Jau per ketvirtfinalio rungtynes su Italija prie „Žalgirio“ arenos kasos susidarė nemenkos eilės, todėl žiūrovai yra skatinami bilietus įsigyti internetu. Be to, perkant bilietą internetu, jis kainuoja pigiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA