Kaunietis, pranešęs numeriu 112 apie įtariamąjį, liko nusivylęs | Kas vyksta Kaune

Kaunietis, pranešęs numeriu 112 apie įtariamąjį, liko nusivylęs

Asociatyvinė/ R. Tenio nuotr.

Vienas kaunietis keliavo į Alytų ir tuo pačiu autobusu važiavo galimai nusikaltimą padaręs žmogus. Keleivis buvo įsitikinęs, jog tas asmuo – ieškomas policijos, tad paskambino bendruoju pagalbos telefonu. Deja, visos kelionės metu pareigūnai nesureagavo ir vyriškis Alytuje ramiai išlipo.

Vakar portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė policijos išplatintą informaciją, jog vyras LSMUL VŠĮ Kauno klinikų filialo Romainių tuberkuliozės ligoninės moterų persirengimo kambaryje nenustatytas vyriškis, grasindamas peiliu, sužalojo dvi darbuotojas, pagrobė piniginę su asmens dokumentais, banko kortelėmis bei pinigais ir pasišalino iš pastato. Pareigūnai buvo sudarę įtariamojo fotoportretą, nes nuotraukos neturėjo. Šiandien į redakciją kreipėsi kaunietis, tikinęs, jog tas žmogus su juo kartu keliauja autobusu.

„Kažin kaip dirba pareigūnai… Važiuoju autobusu į Alytų, o autobuse – galimai ieškomas vyras, kur vakar fotorobotu pasidalinot. Informuoti pareigūnai buvo dar būnant Kaune. Alytui išlips už kelių minučių ir vėl bus smagiai ieškomas“, – važiuodamas rašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Vyras tikino, jog apie galimai nusikaltimą padariusį vyrą jis pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112 informavo dar būdamas Aleksote. Galimai įtariamas asmuo dar Prienuose išlipo parūkyti. Kaunietis tikėjosi, kad čia prisistatys pareigūnai, tačiau to neįvyko.

Savo ruožtu „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai informavo Kauno policijos atstovus, kad perduotų informaciją Alytaus kolegoms. Buvo pranešta, jog vyras už dešimties minučių išlips iš autobuso. Bendromis jėgomis tikėjomės, jog pareigūnai patikrins, ar autobusu važiavo tikrai tas pats įtariamas asmuo, ar tik į jį panašus. Deja, skaitytojas informavo, jog Alytaus autobusų stotyje policijos pareigūnų nebuvo ir įtariamas asmuo nukeliavo savais keliais.

„Sėkmingai išlipo ir išėjo. Per 1.20 valandos policija nesugebėjo sulaikyti galimai nusikaltimą padariusio asmens“, – apgailestavo pilietiškas kaunietis.

Keleivis pridūrė: „Kaip keliaudamas iš jo kalbos supratau, jis pasiims ar užsisakys kažkokią pažymą ir grįš šiandien į Kauną“, tad tikėkimės, jog galbūt pavyks jį sulaikyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA