Pirmadienio rytą Kaune prie vairo sėdo neišsiblaivę vairuotojai | Kas vyksta Kaune

Pirmadienio rytą Kaune prie vairo sėdo neišsiblaivę vairuotojai

Archyvo nuotr.

Kauno kelių policijos pareigūnai, po vakar vėlyvo vakaro įspūdingų Lietuvos krepšinio rinktinės varžybų, kurių metu Jonas Mačiulis pelnė rekordinį taškų skaičių, tikrino eismo dalyvius ir bandė išsiaškinti, ar krepšinio sirgaliai per daug nepadauginę sėda už vairo.

Iš karto po mačo miesto centre buvo sustabdytas jaunas vairuotojas, kuriam apkarto bokalas alaus. Dėl alkotesterio rodmenų 0,13% jam teks atsisveikinti su ką tik gautu vairuotojo pažymėjimu ir bent kurį laiką naudotis viešuoju transportu.

Kadangi miestiečiai pergalės stipriai nešventė ir Kauno centras po rungtynių greitai ištuštėjo, pareigūnai nusprendė reidą surengti iš pačio ryto ir patikrinti, ar pergalę namuose šventusių vairuotojų kraujyje nebeliko alkoholio pėdsakų.

Pareigūnų nuovokumas šį kartą nepavylė. Anksti ryte pradėję patruliuoti kelyje iš Vaišvydavos ties Zuikine, buvo nustatyti trys vairuotojai, kurie iš vakaro buvo gerokai padauginę ir per naktį neišsiblaivė iki galo.

Šioje vietoje nustatyti trys neblaivūs vairuotojai, jiems nustatymas 0,51, 0,65, 0,69 promilės girtumas.

Kauno kelių policija įspėja, jog panašūs patikrinimai vyks ir ateityje, o nesantiems tikriems dėl savo blaivumo, rekomenduojama naudotis taksi ar viešojo transporto paslaugomis. Tai bus kur kas pigiau, nei mokėti baudas ir netekti vairuotojo pažymėjimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA