Policijos vargai su moterimis: apspardė pareigūnus ir trenkė su batu per galvą | Kas vyksta Kaune

Policijos vargai su moterimis: apspardė pareigūnus ir trenkė su batu per galvą

R. Tenio nuotr.

Šeštadienį policijos pareigūnams teko tramdyti dvi neblaivias ir įsismarkavusias moteris. Jos priešinosi sulaikomos, kėlė triukšmą, apspardė pareigūnus. Viena kaunietė nusiėmusi batą trenkė su juo policininkui per galvą.

Gautas pranešimas, jog Linkuvos gatvėje triukšmauja moteris. Atvykus pareigūnams, ji neketino nurimti. Naujienų portalas lrytas.lt rašo, jog pensininkė spyrė 35 metų patruliui į koją, o paskui, nusiėmusi batą, trenkė juo į veidą. Pirminiais duomenimis, ji buvo blaivi.

Kito iškvietimo metu pareigūnams vėl teko tramdyti moterį. Garliavoje, Lozoraičio gatvėje viešosios tvarkos pažeidėjai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (ji į alkotesterį įpūtė 2,08 prom. alkoholio).

Moteris priešinosi sulaikoma ir spyrė vienai Dainavos policijos komisariato tyrėjai į šoną. Ketino ir kitus pareigūnus apspardyti, tačiau buvo sulaikyta. Kauno centro policijos komisariate sulaikytoji vėl į darbą paleido kojas ir spyrė patruliui į pilvą.

Abi moterys atsidūrė areštinėje, už pasipriešinimą pareigūnams joms gresia iki trejų metų nelaisvės, tačiau gali būti ir taip, jog už pažeidimus atsipirks tik baudomis.

Tuo tarpu jau skelbėme, kad penktadienio vakarą pasieniečiai iš lėktuvo Karmėlavos oro uoste turėjo išvesti įtūžusią Italijoje gyvenančią lietuvę, kuri pasipriešino įgulai ir pareigūnams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA