Kaip užvažiuoti ant „Megos“ viaduko? | Kas vyksta Kaune

Kaip užvažiuoti ant „Megos“ viaduko?

R.Tenio nuotr.

Žmonėms liko neaišku, kaip iš magistralės užvažiuoti ant viaduko, esančio šalia PLC „Mega“, nes atsirado ištisinės linijos. Dar kartą paaiškiname, kur reikia pasukti, norint užkilti ant viaduko ar važiuoti į Šilainius. Tokia pati tvarka galioja ir nusileidus nuo tilto.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teiraujasi, kodėl po „Megos“ viaduku atsirado ištisinės linijos ir nebegalima ant jo užvažiuoti. Tokie pasisakymai yra klaidingi, nes užvažiuoti galima, tačiau reikia šį veiksmą daryti ankščiau, nei buvome įpratę. Prieš „Megos“ viaduką lėtėjimo juosta nuo šiol prasideda ankščiau, tad iš toliau reikia į ją persirikiuoti. Nuvažiavus nuo viaduko, padaryta ilgesnė greitėjimo juosta, tad ir čia reikia neskubėti persirikiuoti.

„Dabar dar vykdomi ženklinimo darbai, be ten tiesiog persirikiuoti į lėtėjimo juostą. Jei vairuotojai nori kilti į „Megos“ viaduką, reikia persirikiuoti dar ankščiau, prieš viaduką, nes kartu yra ir greitėjimo ir lėtėjimo juosta: tiek lėtėjimo juosta nuvažiuoti į Šilainius, tiek greitėjimo juosta atvažiavus nuo „Megos“, tiek lėtėjimo juosta pasukti ant paties viaduko. Dar kartą kartoju, jog reikia įprasti persirikiuoti ankščiau“, – aiškino Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Eismo juostos keičiamos dėl to, jog praėjusią savaitę uždrausta iš Panerių gatvės sukti į aplinkkelį, vedantį į Vilnių. Padidėjus automobilių srautams ant „Megos“ tilto, ilginamos greitėjimo ir lėtėjimo juostos tam, kad būtų užtikrintas saugumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA