Šešių automobilių avarija sutrikdė eismą | Kas vyksta Kaune

Šešių automobilių avarija sutrikdė eismą

R. Tenio nuotr.

Kauniečiai pranešė dar apie vieną avariją mieste, kuri sutrikdė eismą. K. Baršausko gatvėje susidūrė 6 automobiliai. Vienam keleiviui prireikė medikų pagalbos.

Apie 20.30 val. ties prekybos centru „Molas“ įvyko avarija. K. Baršausko gatvėje esančioje naujoje sankryžoje susidūrė šeši automobiliai. Viena keleivė išvežta į ligoninę.

Visi automobiliai važiavo tapačia kryptimi, link Tunelio gatvės. Liudininkai tikina, jog viskas įvyko ganėtinai greitai, todėl nelabai gali paaiškinti detalių. Tiesiog pasigirdo, kaip daužosi automobiliai. Sunku detales paaiškinti ir dėl to, jog automobiliai susidūrę visose eismo juostose, o ne vienas paskui kitą.

Dėl eismo įvykio sutriko troleibusų grafikai. Viešasis transportas nepravažiuoja avarijos vietos, tad tenka laukti. Vieno troleibuso vairuotojas sakė, jog taip stovi jau gerą valandą.

ATNAUJINTA 9.27

Į portalo „Kas vyksta Kaune” redakciją ryte paskambino nukentėjusios merginos artimieji. Jie pasakė, jog avarijos kaltininkė prie vairo sėdo visiškai girta. Visi avarijoje papuolę vairuotojai turėjo pūsti į alkotesterį ir pasirašyti policijai. Nelaimės metu nukentėjusi moteris sakė, jog kaltininkė įpūtė 2,4 prom. alkoholio.

Šiandien budintys policijos pareigūnai šios informacijos patvirtinti negalėjo, nes visa surinkta medžiaga jau perduota tyrėjams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA