Prie „Megos“ viaduko keičiami vairuotojų įpročiai | Kas vyksta Kaune

Prie „Megos“ viaduko keičiami vairuotojų įpročiai

Aspciatyvinė/R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai klausia, kodėl nebegalima užkilti ant viaduko, esančio šalia PLC „Mega“. Pasirodo, jog šiek tiek keičiasi eismo tvarka, tad vairuotojams reikės norimą manevrą daryti ankščiau.

„Gal galėtumėte pasidomėti, kaip ir kodėl, tyliai ramiai, niekam nepranešus, perdarinėjama eismo schema „Megos“ viaduku? Po to kai buvo uždarytas užkilimas i automagistralę nuo Panerių gatvės, vakar ar užvakar buvo pastatyti ženklai, draudžiantys įvažiuoti į automagistralę ir nusileidžiant nuo „Megos“ tilto, atvažiuojant nuo Šilainių link „Megos“ ir leidžiantis nuo tilto į Klaipėdos pusę, stovi ženklas STOP. Eismas tik į dešinę, ir ištisinė linija, kas leidžia nusileidus nuo tilto tik kilti atgal ant tilto, o ne rikiuotis į magistralę“, – dėstė skaitytojas.

Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras paaiškino susidariusią situaciją. Specialistas tikino, jog eismas nepasikeitęs, tik prailgintos greitėjimo ir lėtėjimo juostos.

„Šiuo metu vyksta ženklinimo darbai, braižomos linijos. Greitėjimo ir lėtėjimo linijos tiesiog prailgėja, tačiau nedraudžiama sukti ant viaduko, tad vairuotojams, norintiems kilti ant viaduko, teks įprasti persirikiuoti ankščiau“, – komentavo P. Keras.

Skyriaus vedėjas patikino, jog darbus atlieka Valstybės įmonės „Automagistralė“ darbuotojai. Kol kas nėra visa eismo schema įgyvendinta iki galo, todėl ir kyla nesusipratimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA