Dėl Kaune iš bendrabučio trečio aukšto iškritusio studento kaltinamos krikštynos | Kas vyksta Kaune

Dėl Kaune iš bendrabučio trečio aukšto iškritusio studento kaltinamos krikštynos

delfi.lt 2015/09/10 10:01
Asociatyvinė/ R. Tenio nuotr.

DELFI redakciją pasiekė susirūpinusios mamos laiškas. Moteris išreiškė susirūpinimą dėl universitetuose vykstančių pirmakursių krikštynų. Pranešta, jog antradienį per trečiojo aukšto balkoną iškrito Kauno technologijos universiteto (KTU) pirmakursis.

Universiteto atstovai teigia, kad tai niekaip su krikštynomis nesusiję ir tai tebuvo nelaimingas atsitikimas.

„Esu KTU pirmakursio mama. Todėl neramina viena tema, kuri aptariama net keliuose straipsniuose. Tai pirmakursių krikštynos. Antras mano vaikas turės susidurti su „dedovščina” KTU. Kas tai? Žmogaus orumą įžeidinėjantys dalykai KTU niekaip nesibaigia. Antradienį per pirmakursių „prirašymą” KTU studentas išmestas ar pats iššoko per trečio aukšto balkoną“, – DELFI atsiųstame laiške rašo susirūpinusi mama.

KTU atstovai neslepia, kad toks atsitikimas išties buvo. Dėl įvykio policija pradėjo tyrimą.

„Antradienį, apie 21 val., iš Vydūno alėjoje esančio bendrabučio trečiojo aukšto balkono iškrito studentas. Pirminiais duomenimis, jis neatsargiai persivertė per turėklą ir iškrito. Bendrabučio darbuotojai iškart iškvietė greitąją medicinos pagalbą ir pranešė apie įvykį policijos pareigūnams“, – DELFI teigė KTU Viešųjų ryšių projektų vadovė Eglė Šliurpaitė.

Studentas šiuo metu gydomas ligoninėje.

„Vaikino gyvybei pavojus negresia. Medikai šiuo metu jį gydo. Tai tikrai nebuvo tas atvejis, kad buvo krikštynos ar kažkas panašaus. Tai tiesiog buvo vakaras, kai žmogus buvo savo naujuose namuose bendrabutyje ir tiesiog toks nelaimingas atsitikimas įvyko. Vaikino būklė stabili, jis vis dar prižiūrimas medikų“, – teigė E. Šliurpaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA