Troleibusas įvažiavo į mikroautobusą, yra sužeistų | Kas vyksta Kaune

Troleibusas įvažiavo į mikroautobusą, yra sužeistų

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai pranešė apie avariją, kuri paralyžavo eismą Varnių gatvėje. Greitosios medicinos pagalbos medikai patvirtino, kad į eismo įvykį išsiųstos trys medikų brigados, nes gauta pirminė informacija, jog avarijos metu nukentėjo penki žmonės.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 15 valandą Varnių gatvėje prie susikirtimo su Panerių gatve. Kol kas neaiškiomis aplinkybėmis į „Kautros” mikroautobusą įvažiavo troleibusas.

Kauno policijos atstovas Kęstutis Kasciukevičius informavo, kad po avarijos į Kauno klinikas pristatyti šeši maršrutinio autobuso keleiviai.

Portalo žiniomis, tai jau antroji troleibuso vairuotojos avarija pusės metų laikotarpyje.

Troleibuso vairuotoja teigė, kad pamačiusi mikroautobusą pradėjo stabdyti, tačiau šioje atkarpoje naujai nutiesta kelio danga yra slidi, todėl troleibusas sustoti nespėjo ir rėžėsi į mikroautobusą.

Po publikacijos paskelbimo su portalu „Kas vyksta Kaune” susisiekė „Kautros” atstovai, kurie patikino, kad jų įmonė skiria didelį dėmesį keleivių saugumui.

„Aiškinamės įvykio aplinkybes ir tikimės, kad niekas stipriau įvykio metu nenukentėjo. Kautra didelį dėmesį skiria saugumui, kad butu išvengta tokių įvykių. Amaudu dėl nelaimės ir sužalotų žmonių. Linkime visiems kelyje pasirinkti saugų greitį”, – po įvykio sakė transporto bendrovės atstovai.

Dėl eismo įvykio susidarė transporto spūstys Šilainių kryptimi.

Dėkojame skaitytojams už informaciją!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA