Stebina draudžiamų ženklų nepaisymas: nepadeda net policija | Kas vyksta Kaune

Stebina draudžiamų ženklų nepaisymas: nepadeda net policija

R. Tenio nuotr.

Nuo praėjusio penktadienio uždraudus iš Panerių gatvės įvažiuoti į magistralinį kelią Kaunas-Vilnius, dalis vairuotojų nepaiso ne tik eismą draudžiančių ženklų, bet ir policijos automobilio su įjungtais švyturėliais. 

Kauno kelių policijos valdybos pareigūnai kiekvieną darbo dienos rytą pradeda Panerių gatvėje, kur bando drausminti vairuotojus, bandančius prasmukti draudžiama kelio atkarpa.

Antradienį skelbėme, jog ryte budėjęs pareigūnas vos spėjo drausminti pažeidėjus. Daugelis jų buvo nenubausti, nes užpildyti pažeidimo protokolą užtrunka 15-20 minučių, per kurias per draudžiamą ženklą bando prasmukti bent 10 vairuotojų.

Trečiadienio rytmetį į šią vietą atvyko du policijos pareigūnai. Nepaisant to, kad ties įvažiavimu stovėjo policijos automobilis su įjungtais švyturėliais, vairuotojai, nematytdami nei draudžiamų ženklų nei budinčių policijos pareigūnų, bandė važiuoti. Tačiau visų jų kelionė buvo trumpam sustabdyta, o vairuotojams supildyti protokolai.

Lietuvos automobilių kelių direkcija paskelbė, jog nuo rugsėjo 4 d., keičiama eismo organizavimo tvarka Kaune, ties išvažiavimu iš Panerių gatvės į magistralinį kelią A1Vilnius–Kaunas–Klaipėda100,22 kilometre.

Iki lapkričio 4 d. darbo dienomis nuo 7 iki 9 val. ryto bus draudžiamas išvažiavimas iš Panerių gatvės į magistralinį kelią.

Šie pakeitimai įvesti, nes įvažiavimas į magistralinį kelią iš Panerių gatvės yra pavojingas, nėra greitėjimo juostos, todėl šioje vietoje dažnai susiduria transporto priemonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA